Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 120.000-130.000 TL
Görkem Say 37
Üstün
Önerilerim bunlar olur: Bütçe aşağıdan yukarıya.Merhaba, bu fiyat bandına veya daha altına mühendislik için bir cihaz arıyorum. Soğutma olarak üzmesin yeterli. Önerilerinize açığım, şimdiden teşekkür ederim.
Bütçe çıkıyorsa da bu:
Hepsi arasından 5080'i alabiliyorsanız alın. Haricinde önerim Acer Predator.
Shriena 1
Yetkin
Hocam Trendyol yorum ve soru-cevaplarında kafamı çelen sadece tek bir şey oldu Acer Predator hakkında SSD bazen tek bazen çift slot geliyormuş RAM için de aynı şekilde bu bir sıkıntı çıkarır mı?
Bende hali hazırda GG Slayer 5 9XL vardı yine Ultra 9 275HX’li işlemci bazen 95-100 dereceleri görüyordu. Bunda da yine buna benzer şeyler yaşar mıyım?
Bunu hediye olarak kardeşime alacağım imkanım olsaydı kendiminkinden alacaktım ama satışı kalkmış sanırım. Öneriniz için de teşekkür ederim.
Bende hali hazırda GG Slayer 5 9XL vardı yine Ultra 9 275HX’li işlemci bazen 95-100 dereceleri görüyordu. Bunda da yine buna benzer şeyler yaşar mıyım?
Bunu hediye olarak kardeşime alacağım imkanım olsaydı kendiminkinden alacaktım ama satışı kalkmış sanırım. Öneriniz için de teşekkür ederim.
Attığım Acer Predator 1x32 GB RAM ile geliyor, ikincil slotu yükseltme için boşta. Bunun dışında bu cihaz sıvı metal soğutma ile geliyor ve soğutma performansı iyi bir model.Hocam Trendyol yorum ve soru-cevaplarında kafamı çelen sadece tek bir şey oldu Acer Predator hakkında SSD bazen tek bazen çift slot geliyoemuş RAM için de aynı şekilde bu bir sıkıntı çıkarır mı?
Pek tabii bu cihazlar güçlü bileşenlere sahip ve bundan ötürü ısınması normaldir fakat ufak tefek bazı önlemler ile sorunları ortadan kaldırabilirsiniz. Cihazın bakımlarını aksatmayın, laptopunuzu stant ile kullanın gibi gibi.
Shriena 1
Yetkin
Teşekkürler.Attığım Acer Predator 1x32 GB RAM ile geliyor, ikincil slotu yükseltme için boşta. Bunun dışında bu cihaz sıvı metal soğutma ile geliyor ve soğutma performansı iyi bir model.
Pek tabii bu cihazlar güçlü bileşenlere sahip ve bundan ötürü ısınması normaldir fakat ufak tefek bazı önlemler ile sorunları ortadan kaldırabilirsiniz. Cihazın bakımlarını aksatmayın, laptopunuzu stant ile kullanın gibi gibi.
@mortem.dll Sizi son kez rahatsız ediyorum lütfen kusura bakmayın. Ben sıcaklık konusuna bir tık kafayı taktım bu sebeple soruyorum. İnanın sabahtan beri araştırma yapıyorum ve gerçekten işin içinden çıkamadım işlemcinin 100 dereceleri görüp throttle yediği ile ilgili çok fazla yorum okudum. Bu kadar para verip böyle bir şey yaşamak istemiyorum. Tekrardan teşekkür ederim.
Aynı cihaz fakat 18 inç sadece ssd yarıya düşüyor. Soğutma olarak ne kadar fayda sağlar bu boyutta olması?
Aynı zamanda bu cihaza undervolt yapıp mesela işlemciyi 50W ile sınırlandırabiliyor muyum?
Son düzenleme:
Estağfirullah.Teşekkürler.
@mortem.dll Sizi son kez rahatsız ediyorum lütfen kusura bakmayın. Ben sıcaklık konusuna bir tık kafayı taktım bu sebeple soruyorum. İnanın sabahtan beri araştırma yapıyorum ve gerçekten işin içinden çıkamadım işlemcinin 100 dereceleri görüp throttle yediği ile ilgili çok fazla yorum okudum. Bu kadar para verip böyle bir şey yaşamak istemiyorum. Tekrardan teşekkür ederim.
Aynı cihaz fakat 18 inç sadece ssd yarıya düşüyor. Soğutma olarak ne kadar fayda sağlar bu boyutta olması?
Aynı zamanda bu cihaza undervolt yapıp mesela işlemciyi 50W ile sınırlandırabiliyor muyum?
Büyük kasa elbette daha iyi soğur. Daha geniş fanlar, daha geniş ısı boruları vesaire malzemeler kullanılır. Fakat o cihaza sırf boyutundan dolayı 147 lira verilmez. 152 verseniz zaten 5080'li cihaz var.
Yeni konular
-
-
3.000 TL'ye fotoğraf depolamak için depolama aygıtı önerisi
- Charles Darwin
-
-
-
-
-
-
Kanallar güncellendikten sonra ses kaybı sorunu