Bütçe
130.000 TL

Klavye ve mouse'n bu olsun. Klavye ön siparişte, 5 gün sonra kargoya verilecek. (Wraith)

Monitor icin @BerkayZ87
Klavye, mouse onerısı icin @Toby Fox

Sistem konusunu dizerim ama daha iyi olan arkadaslar vardır.

Klavye ve mouse'n bu olsun. Klavye ön siparişte, 5 gün sonra kargoya verilecek. (Wraith)

Monitor icin @BerkayZ87
Klavye, mouse onerısı icin @Toby Fox

Sistem konusunu dizerim ama daha iyi olan arkadaşlar vardır.

Hocam mouse pad dışında diğerleri bir arkadaşımda var çok beğenmiştim ama arada fark varsa neden olmasın?

Ekipmanlar rezalet onu söyleyeyim.
Monitör kurtarır gibi ama Berkay hoca bakar ona.
Ekipman+Monitör 35-40 civarı tutacak.
Şuradaki sistemi 70K bandında toplamış hocamız, buranın düzenlemesini yapayım.
https://www.akakce.com/ekran-karti/...boc-256-bit-gddr7-16-gb-fiyati,925103898.html bütçeyi ya çok ucundan tutuyor ya da biraz aşıyor.

Hocam mouse pad dışında diğerleri bir arkadaşımda var çok beğenmiştim ama arada fark varsa neden olmasın?

Mouse pad biraz pahalı gibi tum masa gibi mousepadleri ben sevmiyorum zevke bağlıdır bana gore sadece mouse icin alan bıraksan daha iyi olur. QCK kullanıyorum medium olanını güzel kayıyor memnunum cam padlere de bakabilirsin fakat oynadıgın oyunlara gore al tamamen Speed olur.

Mouse pad biraz pahalı gibi tum masa gibi mousepadleri ben sevmiyorum zevke bağlıdır bana gore sadece mouse icin alan bıraksan daha iyi olur. QCK kullanıyorum medium olanını güzel kayıyor memnunum cam padlere de bakabilirsin fakat oynadıgın oyunlara gore al tamamen Speed olur.

Karma ama çoğunlukla hikaye oynarım.

Ekipmanlar rezalet onu söyleyeyim.
Monitör kurtarır gibi ama Berkay hoca bakar ona.
Ekipman+monitör 35-40 civarı tutacak.

Şuradaki sistemi 70k bandında toplamış hocamız, buranın düzenlemesini yapayım.
https://www.akakce.com/ekran-karti/...boc-256-bit-gddr7-16-gb-fiyati,925103898.html bütçeyi ya çok ucundan tutuyor ya da biraz aşıyor.

Hocam RTX 5080 R7 9800X3D için 750wat yeter mi?

Bu daha yakışıklı bence 😁