130.000 TL'ye kadar gaming laptop tavsiyesi

Bütçe
130.000 TL

HmustafaM35

Çalışkan
Arkadaşım laptop bakıyor da 60K ile 130K'lik geniş bir bütçe aralığı var. Bayağı bir süre götürsün, bir sıkıntı çıkmasın. Daha çok online FPS, MOBA falan ama hikayeli oyunlar da oynanacak. Biraz marka takıntısı var.

MSI Vector Acer Predator Helios Neo 16 ikisi de alınır, üzmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
60.000'den 130.000 TL'ye kadar çok geniş bir bütçe skalası var. Bu yüzden alçaktan yükseğe doğru modelleri değerlendirebiliriz. 5070 GPU'yu listeye eklemeyeceğim çünkü değecek bir GPU olduğunu düşünmüyorum. 5060 veya 5070 Ti alınmalı.

Standart bir kullanıcı iseniz ekstrem beklentileriniz yoksa bu model işinizi fazlasıyla görür:

Marka takıntınız olduğu için Game Garaj düşünmezsiniz diye tahmin ediyorum fakat yine de bi' göz atabilirsiniz:

Benim önerim ise Predator olacak tüm modeller arasından:

Bütçe bir tık artarsa bu da bakılabilir, 5080 GPU değer.

MSI Vector önermedim çünkü her ne kadar bileşenleri ve donanım seçenekleri kuvvetli olsa da panel ve ekran anlamında kötü. O kadar para verip kötü bir ekrana bakmak bana göre mantıklı bir iş değil.

Predator 16 ve 18 inç modeller daha iyi olacaktır.
5080 bu bütçede yok zaten. MSI uçak motoru gibi sesi var, yazılımı yeterince iyi değil. G-SYNC yok.
Geceleri Vatan yüzde 10 indirim var.

Bu üçünden birini seçebilirsiniz.
Lakin Acer 32 GB modeller tek RAM olabilir, 32x1 ihtimali var. Bazı kullanıcılar bana 2x16 GB geldi dedi. Kesinlik istiyorsanız 64 GB RAM çift kanal, Vatan'dan bakın.
Aralarında kendiniz seçim yapabilirsiniz.

5080 modelde battery drain var hocam.

Cihaz TV'den duydunuz muhtemelen. Zannetmiyorum Battery Drain olduğunu.

Cihaz TV'den duydunuz muhtemelen. Zannetmiyorum Battery Drain olduğunu.
Evet, orada duydum. Hatta forumda daha önce belirtmiştim. Arkadaşım o kasanın 5070 Ti modelini kullandı. Şarj çoğu zaman dolmuyordu diyordu, yazılımdan tamamen dolmasını seçtiği halde bir sorun vardı. Bir de feature manager'ı beğenmiyorum, bug dolu bir yazılım; ne seçersen seç bazen modları değiştirmiyor. Legacy BIOS da cabası

Acer Predator Helios Neo 16 AI bu model hoşuna gitti.
Teşekkür ederim. varsa başka öneriniz iletmeye devam edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…