Bütçe
70.000 TL

cemkaraca

Yetkin
70.000 TL'ye oyuncu laptopu arıyorum. Zorlasam 80.000 TL'ye anca çıkabilirim, o da büyük bir fark varsa. 15.6 inç gibi standart bir ekran boyutu olması benim için önemli. Büyük ekranlı bir cihaz aramıyorum çünkü cihaz sabit bir yerde kalmayacak. Ayrıca, cihazda hem AAA oyunlar oynayacağım hem de Unreal Engine gibi oyun motorlarında çalışacağım. Bu kriterleri göz önünde bulundurarak öneri yaparsanız sevinirim. Teşekkür ederim.

Haziranda RTX 5070 Mobile'ın 12 GB VRAM'li versiyonunun gelmesi bekleniyor. Bende ASUS TUF A16 AMD 8940HX RTX 5070 (8 GB VRAM) versiyonu var, memnunum ama siz oyun motoru üzerinde çalışacağınız için VRAM miktarının 12 GB olması daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haziranda RTX 5070 Mobile'ın 12 GB VRAM'li versiyonunun gelmesi bekleniyor. Bende ASUS TUF A16 AMD 8940HX RTX 5070 (8 GB VRAM) versiyonu var, memnunum ama siz oyun motoru üzerinde çalışacağınız için VRAM miktarının 12 GB olması daha iyi olur.
Kesin mi hocam? Eğer kesinse bekleyebilirim sorun değil. Kaynak var mı?

70.000 TL'ye oyuncu laptopu arıyorum. Zorlasam 80.000 TL'ye anca çıkabilirim, o da büyük bir fark varsa. 15.6 inç gibi standart bir ekran boyutu olması benim için önemli. Büyük ekranlı bir cihaz aramıyorum çünkü cihaz sabit bir yerde kalmayacak. Ayrıca, cihazda hem AAA oyunlar oynayacağım hem de Unreal Engine gibi oyun motorlarında çalışacağım. Bu kriterleri göz önünde bulundurarak öneri yaparsanız sevinirim. Teşekkür ederim.
32 RAM + 1 SSD kombinasyonu iyi görünüyor. Bu modele bakılabilir:

Eğer bütçeyi yukarı taşıyabilirseniz 5070Tİ seviyelerine bakılabilir.

32 RAM + 1 SSD kombinasyonu iyi görünüyor. Bu modele bakılabilir:

Eğer bütçeyi yukarı taşıyabilirseniz 5070Tİ seviyelerine bakılabilir.
Güzel model. Bu laptopun bir alt serisinde yani F15'de ısınma ve kasa kalitesi sorunları vardı. Bende şu an ASUS TUF A15 var menteşesinde sorun çıktı. F16 ve A16'da düzelttiklerini hatırlıyorum bu sorunları. Bu arada Eylül'e kadar beklesem fiyatlar ne olur onu da merak etmiyor değilim. Eylül ayında okul açılırken vs. indirimler oluyor ya. Acelem yok yani.