130.000 TL'ye sistem önerisi

Bütçe
130.000 TL

Dreamshox

Uzman
Aklımdaki sistem:

Sistemi kardeşim için toplayacağım her türlü önerilerinize açığım. Bu bütçede monitör de lazım onu da göz önünde bulundurarak önerirseniz sevinirim. PSU konusunda önümüzdeki hafta sistemi toplayacağım için indirim olursa diye bekliyorum yine de önerilere açığım. Bunlar dışında monitör de lazım olacak kardeşim FPS oyunları ağırlıklı olarak oynamakta ona göre öneri yaparsanız sevinirim

Hocam 5070 Ti için o fiyat çok fazla değil mi? Benzer fiyatlara RTX 5080 bulunabiliyor. Hatta cuma geceleri İncehesap'ta Gainward'ın 5080'i sık sık 50 bin liraya iniyor.

Hocam 5070 Ti için o fiyat çok fazla değil mi? Benzer fiyatlara RTX 5080 bulunabiliyor. Hatta cuma geceleri İncehesap'ta Gainward'ın 5080'i sık sık 50 bin liraya iniyor.

Bence de çok fazla düz 5070 modeline de dönebilirim. Dediğiniz indirimi cuma geceleri ben de görüyorum ama Gainward markasını çok bilmiyorum bu yüzden biraz temkinli yaklaşıyorum. 48k bandına düşüyor hatta 5080. kendime olsa alırım aslında ama kardeşimin ilk PC'si olacak ve bilgisayar konusunda çok bilgili değil daha sıkıntı çıkarmayacak görüntüsü güzel olacak şekilde dizdim ürünleri.

Aklımdaki sistem:

Sistemi kardeşim için toplayacağım her türlü önerilerinize açığım. Bu bütçede monitör de lazım onu da göz önünde bulundurarak önerirseniz sevinirim. PSU konusunda önümüzdeki hafta sistemi toplayacağım için indirim olursa diye bekliyorum yine de önerilere açığım. Bunlar dışında monitör de lazım olacak kardeşim FPS oyunları ağırlıklı olarak oynamakta ona göre öneri yaparsanız sevinirim.

RTX 5070 Ti icin pahalı bir sistem olmuş onun yerine RTX 5080 hazır sistem alabilirsiniz ya da sistemdeki ekran kartını RTX 5080 yapabilirsiniz.

Örnek sistem:

Bence de çok fazla düz 5070 modeline de dönebilirim. Dediğiniz indirimi cuma geceleri ben de görüyorum ama Gainward markasını çok bilmiyorum bu yüzden biraz temkinli yaklaşıyorum.
Hocam Gainward da fena marka değil, aksine büyük bir fiyat avantajı olan güzel bir marka.

Parçaları fikir olsun diye attım, ekran kartı olarak dediğim gibi istersen indirimi bekleyip Gainward alabilirsin istersen de Galax alabilirsin, ikisi de güzel markalardır. Eğer ekran kartını indirimli Gainward alırsan 98500 TL'ye geliyor yaklaşık.

(Kasa seçiminde pek iyi değilim kusura bakma, idarelik koydum.)

Toplamda 131k. Attığın monitör nasıldır bilmiyorum monitörlerden anlamadığım için bir öneri yapamam.

Kendime toplasam kasa ve PSU hariç benzer bir şekilde toplardım hocam. Dediğim gibi kardeşim kullanacak bu yüzden çok sıkıntı çıkarmayacak bilindik markalardan olması iyi olur. Bir de şöyle bir durum var yaşı küçük olduğundan arkadaş grubu markaları biraz önemsiyor bundan dolayıdır ki biraz marka seçmeye çalıştım.

Toplamda 131k. Attığın monitör nasıldır bilmiyorum monitörlerden anlamadığım için bir öneri yapamam.

Soğutucunun 360 olması daha iyi olmaz mı hocam, Arctic 3 360 almak daha mantıklı olmaz mı?

Kendime toplasam kasa ve PSU hariç benzer bir şekilde toplardım hocam. Dediğim gibi kardeşim kullanacak bu yüzden çok sıkıntı çıkarmayacak bilindik markalardan olması iyi olur. Bir de şöyle bir durum var yaşı küçük olduğundan arkadaş grubu markaları biraz önemsiyor bundan dolayıdır ki biraz marka seçmeye çalıştım.

Soğutucunun 360 olması daha iyi olmaz mı hocam, Arctic 3 360 almak daha mantıklı olmaz mı?

Atığım soğutucum 360mm zaten. Artics 360'dan bahsediyorsan bir fikrim yok.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt