14330

Uzman
Dostlar 4060 sahibiyim. Her driver güncellemesi sonrası ayarlarım bozuluyor. Oyun içerisinde darboğaz var mı, kaç derecede çalışıyor gibi şeylere bakmak için neredeyse sürekli Alt+R açık şekilde oynuyorum ama her güncelleme yaptıktan sonra oyuna girdiğimde istatistikler çalışmıyor, açılmıyor. Güncellemeyi yaparken özel kurulumdan temiz kurulumla yapıyorum ve böyle sonuçla karşılaşıyorum. Bunu da ancak DDU ile kaldırıp tekrar kurduğumda düzeltebiliyorum. Başka bir yolu var mı acaba?

Dostlar 4060 sahibiyim. Her driver güncellemesi sonrası ayarlarım bozuluyor. Oyun içerisinde darboğaz var mı, kaç derecede çalışıyor gibi şeylere bakmak için neredeyse sürekli Alt+R açık şekilde oynuyorum ama her güncelleme yaptıktan sonra oyuna girdiğimde istatistikler çalışmıyor, açılmıyor. Güncellemeyi yaparken özel kurulumdan temiz kurulumla yapıyorum ve böyle sonuçla karşılaşıyorum. Bunu da ancak DDU ile kaldırıp tekrar kurduğumda düzeltebiliyorum. Başka bir yolu var mı acaba?

Bu bahsettiğiniz değerlere bakmak için MSI Afterburner deneyebilirsiniz.

Bu bahsettiğiniz değerlere bakmak için MSI Afterburner deneyebilirsiniz.

Hocam AMD'nin de kendi katmanını kullanıyorum diğer bilgisayarımda, bu PC'de de Nvidia'nın kendi katmanını kullanıyorum. PC hocasının detaylı MSI Afterburner videosunda da baya bi eleştiri yapmıştı anlık stutter'a neden oluyor diye MSI'ın. Olmasa bile yine de ekran kartının kendi istatistik izleme yerini kullanmak istiyorum ya. Yanlış anlamayın beni, para verdik o kadar. Farklı bir uygulamaya ihtiyaç olmadan. Yüzde kaç kullanıyor, kaç FPS, kaç derece gibi şeyleri de görebileyim bari.. Görüyorum da tabi(kaç watt çektiği hariç) ama her güncelleme sonrası bunu yaşıyorum maalesef.