Üstte de denildiği gibi cmf Phone 1'i öneririm. Evofone'dan 10K'ya satın alınabiliyordu en son.
Realme 12+'ye de bakabilirsiniz; ama ben cmf Phone 1 varken bakmazdım.
UI konusunda şüpheniz olmasın — saf Android arayüzü çok zorlayıcı bir arayüz değil.
Bunun dışında cmf Phone 1, 6 yıl olmasa da 3–4 yıl sorunsuz gider hocam.
Tasarım dili açısından iOS Clone bir UI değil mi zaten hocam? Özellikle Home Page gibi alanlarda büyük simge/buton tasarımları falan vardır, yaşlı kişi için kullanması kolaylık olur.
Yinede alternatif cihaz olsun diye söyledim Realme 12+'yi hocam. Nothing OS ile Realme UI kıyaslanamaz bile.
Tasarım dili açısından iOS clone bir UI değil mi zaten hocam? Özellikle Home page gibi alanlarda büyük simge/buton tasarımları falan vardır, yaşlı kişi için kullanması kolaylık olur.
Yine de alternatif cihaz olsun diye söyledim Realme 12+'yi hocam. nothing OS ile Realme UI kıyaslanamaz bile.
Emin olun cmf Phone 1 her açıdan iyi sayılır. Dedeniz NFC ile işlem yapmıyorsa kesinlikle alın derim.
Tasarım dili açısından iOS clone bir UI değil mi zaten hocam? Özellikle Home page gibi alanlarda büyük simge/buton tasarımları falan vardır, yaşlı kişi için kullanması kolaylık olur.
Yine de alternatif cihaz olsun diye söyledim Realme 12+'yi hocam. nothing OS ile Realme UI kıyaslanamaz bile.
Batarya ve ekranı iyi ve 4 yıl garantisi var herhalde tam bilmiyorum evafone sitesine telefonu kaydederseniz veriyor herhalde 2+ yıl ve 200tl pazarama kupon var + 500tl ziraat veya garanti kart varsa iade alabilirsiniz belki garanti kart alt limit 10000tl bu arada ve ziraat kart varsa nefes ayları özelliği ile ekstrenin %50 sini ödeyip sonraki aya faizsiz erteliyor kalanları taksit gibi kullanabilirsiniz isterseniz.