Bütçe
14.000 TL
Üstte de denildiği gibi cmf Phone 1'i öneririm. Evofone'dan 10K'ya satın alınabiliyordu en son.

Realme 12+'ye de bakabilirsiniz; ama ben cmf Phone 1 varken bakmazdım.
UI konusunda şüpheniz olmasın — saf Android arayüzü çok zorlayıcı bir arayüz değil.

Bunun dışında cmf Phone 1, 6 yıl olmasa da 3–4 yıl sorunsuz gider hocam.

Realme'nin arayüzünü dedesi kullanırsa her arayüzü kullanır zaten.
Samsung nothing gibi markaların haricisine çıkmaması lazım.

Realme'nin arayüzünü dedesi kullanırsa her arayüzü kullanır zaten.
Samsung nothing gibi markaların haricisine çıkmaması lazım.
Tasarım dili açısından iOS Clone bir UI değil mi zaten hocam? Özellikle Home Page gibi alanlarda büyük simge/buton tasarımları falan vardır, yaşlı kişi için kullanması kolaylık olur.

Yinede alternatif cihaz olsun diye söyledim Realme 12+'yi hocam. 😀 Nothing OS ile Realme UI kıyaslanamaz bile.
Piyasadaki tüm seçenekleri kıyaslayınca cmf Phone 1'se alırım tabii ki ortak fikirse.
Emin olun CMF Phone 1 her açıdan iyi sayılır. Dedeniz NFC ile işlem yapmıyorsa kesinlikle alın derim.

Tasarım dili açısından iOS clone bir UI değil mi zaten hocam? Özellikle Home page gibi alanlarda büyük simge/buton tasarımları falan vardır, yaşlı kişi için kullanması kolaylık olur.

Yine de alternatif cihaz olsun diye söyledim Realme 12+'yi hocam. 😀 nothing OS ile Realme UI kıyaslanamaz bile.

Emin olun cmf Phone 1 her açıdan iyi sayılır. Dedeniz NFC ile işlem yapmıyorsa kesinlikle alın derim.

Tamamdır kafaya yazdım şimdiden hayırlı olsun diyelim o zaman.

Tasarım dili açısından iOS clone bir UI değil mi zaten hocam? Özellikle Home page gibi alanlarda büyük simge/buton tasarımları falan vardır, yaşlı kişi için kullanması kolaylık olur.

Yine de alternatif cihaz olsun diye söyledim Realme 12+'yi hocam. 😀 nothing OS ile Realme UI kıyaslanamaz bile.

Hint pazarı gibi. Kullanımı en rezil Android UI olabilir.

Realme'nin UI'sini hiç bilmiyorum hocam. Ama işin ucunda bbk grubunun olduğunu düşünürsek sizin dediğiniz gibidir hocam. 🤡🤡

Cmf Phone 1 alacakmış konu sahibi zaten, Realme 12+'yi tartışmaya gerek yok.

En mantıklı Phone 1 olur zaten. Realme'ye gerek yok. Dedesi için hayırlı olsun :D

Batarya ve ekranı iyi ve 4 yıl garantisi var herhalde tam bilmiyorum evafone sitesine telefonu kaydederseniz veriyor herhalde 2+ yıl ve 200tl pazarama kupon var + 500tl ziraat veya garanti kart varsa iade alabilirsiniz belki garanti kart alt limit 10000tl bu arada ve ziraat kart varsa nefes ayları özelliği ile ekstrenin %50 sini ödeyip sonraki aya faizsiz erteliyor kalanları taksit gibi kullanabilirsiniz isterseniz.

Merhaba,

Dedem için maksimum 10.000 çok taksit seçeneğiyle alabileceğim bir telefon önerebilir misiniz?
  • Batarya süresi uzun olmalı.
  • Hiç akıllı telefon kullanmadığı için arayüzü kolay ve anlaşılır olmalı.
  • Güncelleme vb. işine girmeden 6 yıl iş çıkarmaması lazım.
  • Ayrıca yaşlı olduğu için onlara uygun modu vb. olan versiyonlar varsa onları da belirtebilirsiniz.
Teşekkürler.
A26 bakın, ama CMF Phone1 daha iyi olur.