Bütçe
14.000 TL

Legendnoobe

Başarılı
Merhaba,

Dedem için maksimum 10.000 çok taksit seçeneğiyle alabileceğim bir telefon önerebilir misiniz?
  • Batarya süresi uzun olmalı.
  • Hiç akıllı telefon kullanmadığı için arayüzü kolay ve anlaşılır olmalı.
  • Güncelleme vb. işine girmeden 6 yıl iş çıkarmaması lazım.
  • Ayrıca yaşlı olduğu için onlara uygun modu vb. olan versiyonlar varsa onları da belirtebilirsiniz.
Teşekkürler.

Son düzenleme:
Merhaba,

Dedem için maksimum 10.000 çok taksit seçeneğiyle alabileceğim bir telefon önerebilir misiniz?
  • Batarya süresi uzun olmalı.
  • Hiç akıllı telefon kullanmadığı için arayüzü kolay ve anlaşılır olmalı.
  • Güncelleme vb. işine girmeden 6 yıl iş çıkarmaması lazım.
  • Ayrıca yaşlı olduğu için onlara uygun modu vb. olan versiyonlar varsa onları da belirtebilirsiniz.
Teşekkürler.

Cmf Phone 1 alabilirsiniz. Arayüzü saf Android olduğundan kolay kullanır. Boş uygulamaların sayısı az.
Evofonedan kupon koduyla ya da 9.499 TL'ye düşen yerler vardı. @Simon yardımcı olur.

Cmf Phone 1 alabilirsiniz. Arayüzü saf Android olduğundan kolay kullanır. Boş uygulamaların sayısı az.
Evofonedan kupon koduyla ya da 9.499 TL'ye düşen yerler vardı. @Simon yardımcı olur.

Tasarımı çok genç işi durduğu için garipserler diye tercih etmek istememiştim ama A16'dan uzun ömürlülük olarak daha iyiyse neden olmasın.

Tasarımı çok genç işi durduğu için garipserler diye tercih etmek istememiştim ama A16'dan uzun ömürlülük olarak daha iyiyse neden olmasın.

Ondan daha mantıklı ve daha uzun ömürlü hen SoC bakımından daha iyi olduğundan.
Tasarımdan beğenmediyseniz ömür konusunda denk olan A26 var.

Üstte de denildiği gibi CMF Phone 1'i öneririm. Evofone'dan 10K'ya satın alınabiliyordu en son.

Realme 12+'ye de bakabilirsiniz; ama ben Cmf Phone 1 varken bakmazdım.
UI konusunda şüpheniz olmasın — saf Android arayüzü çok zorlayıcı bir arayüz değil.

Bunun dışında Cmf Phone 1, 6 yıl olmasa da 3–4 yıl sorunsuz gider hocam.

Üstte de denildiği gibi cmf Phone 1'i öneririm. Evofone'dan 10K'ya satın alınabiliyordu en son.

Realme 12+'ye de bakabilirsiniz; ama ben cmf Phone 1 varken bakmazdım.
UI konusunda şüpheniz olmasın — saf Android arayüzü çok zorlayıcı bir arayüz değil.

Bunun dışında cmf Phone 1, 6 yıl olmasa da 3–4 yıl sorunsuz gider hocam.

Piyasadaki tüm seçenekleri kıyaslayınca cmf Phone 1'se alırım tabii ki ortak fikirse.