Detaylar
Kim cevapladı?HDD uyumlu her oyun oynamak , MCU, DC olmak uzerek yuksek kalitede filmler ve animeler icin depolamak icin.
Herhalde indie ve emulator oyunlarindada hic sorun cikmaz.
Depolama amaçlı alınabilir. Harici mantıklı değil.HDD uyumlu her oyun oynamak , MCU, DC olmak uzerek yuksek kalitede filmler ve animeler icin depolamak icin.
Herhalde indie ve emulator oyunlarindada hic sorun cikmaz.
1 TB M.2 SSD + HDD kombosu da yapılabilir.
Depolama amaçlı alınabilir. Harici mantıklı değil.
1 TB M.2 SSD + HDD kombosu da yapılabilir.
SSD'm var ama internette arastirinca; HDD uyumlu bir suru AAA oyun var. God of War 2018, RDR 2, GTA V gibi ondan oyun icinde kullanabilirim diye dusundum.
Depolama icin bile alinir o zaman, sağ olun hocam.
SSD'm var ama internette arastirinca; HDD uyumlu bir suru AAA oyun var. God of War 2018, RDR 2, GTA V gibi ondan oyun icinde kullanabilirim diye dusundum.
Depolama icin bile alinir o zaman, sağ olun hocam.
Yani kullanılabilir ama bu devirde 14 TB'da olsa HDD'ye o kadar para bağlamak mantıklı değil.
Bu tarz ürünler güvenlik kamerası, ya da yüksek boyutlu film dizi için alınır. Oyun için hiçbir albenisi kalmıyor.
Rica ederim.
Yani kullanılabilir ama bu devirde 14 TB'da olsa HDD'ye o kadar para bağlamak mantıklı değil.
Bu tarz ürünler güvenlik kamerası, ya da yüksek boyutlu film dizi için alınır. Oyun için hiçbir albenisi kalmıyor.
Rica ederim.
Internette arastirdim bayagi, cok fark olmaz dediler guvenlik kmerasi icin olsa bile, ondan yani.
Sağ olun.
Androidin50tonu 7
Yetkin
Ben olsam HDD almazdım o fiyata. Hem gereksiz büyük bir depolama alanı hem de yavaş. Bence 2TB SSD + 4TB HDD veya sadece 4TB SSD almak daha mantıklı. Sadece video-fotoğraf gibi şeyler depolayacaksanız olabilir. Oyun işin içine girince alınmaz.
İllaki alacaksanız da tek parça 14TB almak yerine 2 adet 4-6TB almak daha mantıklı olur.
İllaki alacaksanız da tek parça 14TB almak yerine 2 adet 4-6TB almak daha mantıklı olur.
Simdi ben o kadar arastirdim, HDD uyumlu oyumlarda sadece bekleme suresi varmis. Cok da uzun olmayacak oyle. Performansa etkisi yokmus.Ben olsam HDD almazdım o fiyata. Hem gereksiz büyük bir depolama alanı hem de yavaş. Bence 2TB SSD + 4TB HDD veya sadece 4TB SSD almak daha mantıklı. Sadece video-fotoğraf gibi şeyler depolayacaksanız olabilir. Oyun işin içine girince alınmaz.
2 TB ve 4 TB SSD hem az hem de asiri pahali.
Birde diger 14 TB'ler 20K'dan basliyordu bu uygun gibi duruyor.
@michaelscofield @Androidin50tonu sipariş verdim. Umarım beklentilerimi karşılar. Test edip, iş görürse iade etmem. Biraz tuhaf bir his
Son düzenleme: