Bütçe
14.000 TL
Biri 650euxuf diğeri 652euxuf. 650 olan 9k, 652 olan 9.6k. Denilene göre 2si arasındaki tek fark gaming hub olup olmaması.

Fiyatlar bedava bu arada. Kaçırmamak lazım
Bugün siparişi verdim 652 model 9599 TL olanı, diğeri ile arasında fark var mı boşa 600 lira ekstra vermiyim? Yoksa 650 olanı sipariş vereceğim hocam.

Samsung desteğe sordum 650 olan model 2025 üretim, 652 olan model 2023 üretim dediler. Siz ne öneriyorsunuz?

Son düzenleme:
Bugün siparişi verdim 652 model 9599 TL olanı, diğeri ile arasında fark var mı boşa 600 lira ekstra vermeyeyim? Yoksa 650 olanı sipariş vereceğim hocam.

Samsung desteğe sordum 650 olan model 2025 üretim, 652 olan model 2023 üretim dediler. Siz ne öneriyorsunuz?

Yeni ve eski üretimde ne gibi farklılıklar bilmiyorum. Haliyle öneri de bulunursam yanlış bilgi verme ihtimalim var. Tahminim aynı oldukları yönünde tabii.

İki model arasındaki farkları bilen arkadaşlar varsa hangisini önerirsiniz? Gaming hub dışında fark yok gibi araştırdığımda da başka bir şey bulamadım. Samsung müşteri temsilcisi 650 olanın 2025 yılında üretildiğini ve daha güncel olduğunu 652 olanın ise 2023 yılında üretildiğini söylediler. @redheaven1

Son düzenleme:
İki model arasındaki farkları bilen arkadaşlar varsa hangisini önerirsiniz? Gaming Hub dışında fark yok gibi araştırdığımda da başka bir şey bulamadım. Samsung müşteri temsilcisi 650 olanın 2025 yılında üretildiğini ve daha güncel olduğunu 652 olanın ise 2023 yılında üretildiğini söylediler.

Hocam baktim bende, panel ozelliklerinden malzemesine kadar her seyi ayniymis, dediginiz gibi Gaming Hub disinda bir fark yok sanirsam.

İki model arasındaki farkları bilen arkadaşlar varsa hangisini önerirsiniz? Gaming hub dışında fark yok gibi araştırdığımda da başka bir şey bulamadım. Samsung müşteri temsilcisi 650 olanın 2025 yılında üretildiğini ve daha güncel olduğunu 652 olanın ise 2023 yılında üretildiğini söylediler. @redheaven1
Samsung müşteri hizmetlerinin de dediğine göre tek fark gaming hub. Panel, malzeme vesaire aynı.

Samsung müşteri hizmetlerinin de dediğine göre tek fark gaming hub. Panel, malzeme vesaire aynı.
Gaming hub da çöpe atılacak bir özellik değil biri ama biri 2025 üretim gaming hub yok ve firmware güncel, diğeri 2023 üretim gaming hub var ve firmware eski aynı zamanda da 2 yıldır stokta bekliyor. Biraz düşüneyim ona göre karar veririm artık teşekkür ederim yorumunuz için.

Gaming Hub da çöpe atılacak bir özellik değil biri ama biri 2025 üretim Gaming Hub yok ve Firmware güncel, diğeri 2023 üretim Gaming Hub var ve Firmware eski aynı zamanda da 2 yıldır stokta bekliyor. Biraz düşüneyim ona göre karar veririm artık teşekkür ederim yorumunuz için.

Hocam Gaming Hub dedigin GeForce NOW falan, zaten monitore baglayacagin bilgisayardan acabiliyosun bombos bir ozellik aslinda.