8 Gen 2 yaziyordu Hepsiburada'da ben de sasirdim ne alaka bu fiyata diye.Ne, yok öyle bir şey...
Honor Pad 10'da 7 Gen 3 var.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 14.000 TL
- Makaleler
- 6
8 gen 2 yaziyordu Hepsiburada'da ben de sasirdim ne alaka bu fiyata diye.
Epey e bakın en kötü. Hepsiburada Trendyol Amazon'da yanlış yazılabiliniyor.
Samsung çok uyanık bir marka. Daha düşük kaliteli S10 Lite'ı S9 FE ve hatta S10 FE ayarında bir fiyatla çıkartıp; S9 FE'nin stoklarını piyasadan çekerek kullanıcıları S10 Lite'a yönlendiriyor. Bu 3 tablet arasındaki en belirgin fark işlemci ve biraz da ekran özellikleri. S10 Lite bunlar arasında en vasatı. Tabii ki verimsiz Exynos 1380 işlemcisini içerisinde barındırıyor. 90 Hz kalitesiz bir ekran, 6 GB ram ile gelmesiyle rakiplerinin bariz gerisinde. Sadece bu da değil 8000 mAh gibi düşük sayılabilecek bir batarya kapasitesine sahip. Sırf 7 yıl güncelleme garantisi ile pazarlanmaya çalışılan bir tablet. Böyle bir ürüne tek kuruş vermem. Zaten şu anki fiyatını hiç hak etmiyor. Ederi maksimum 10 bin TL.
S9 FE'yle cipleri ayni gorunuyor, dediginiz gibi ekran konusunda cozunurlukte dusus var biraz. RAM'de 6'lik versiyonu bu paradaydi zaten S9 FE'nin. Pil de ayni S9 FE ile.Samsung çok uyanık bir marka. Daha düşük kaliteli S10 Lite'ı S9 FE ve hatta S10 FE ayarında bir fiyatla çıkartıp; S9 FE'nin stoklarını piyasadan çekerek kullanıcıları S10 Lite'a yönlendiriyor. Bu 3 tablet arasındaki en belirgin fark işlemci ve biraz da ekran özellikleri. S10 Lite bunlar arasında en vasatı. Tabii ki verimsiz Exynos 1380 işlemcisini içerisinde barındırıyor. 90 Hz kalitesiz bir ekran, 6 GB ram ile gelmesiyle rakiplerinin bariz gerisinde. Sadece bu da değil 8000 mAh gibi düşük sayılabilecek bir batarya kapasitesine sahip. Sırf 7 yıl güncelleme garantisi ile pazarlanmaya çalışılan bir tablet. Böyle bir ürüne tek kuruş vermem. Zaten şu anki fiyatını hiç hak etmiyor. Ederi maksimum 10 bin TL.
Honor Pad 10 almak istiyorum fakat aradaki 1.5K fark biraz fazla geliyor suan ki ekonomik durumda, Samsung fanboylugumdan falan degil. Ekran disinda S9 FE'yle neredeyse ayni ve cozunurlukteki o dusus beni cok etkilemez diye dusunuyorum.
- Makaleler
- 6
S9 FE'yle cipleri ayni gorunuyor, dediginiz gibi ekran konusunda cozunurlukte dusus var biraz. RAM'de 6'lik versiyonu bu paradaydi zaten S9 FE'nin. Pil de ayni S9 FE ile.
Honor pad 10 almak istiyorum fakat aradaki 1.5k fark biraz fazla geliyor şu anki ekonomik durumda, Samsung fanboylugumdan falan degil. Ekran disinda S9 FE'yle neredeyse ayni ve cozunurlukteki o dusus beni cok etkilemez diye dusunuyorum.
Honor pad 10 ekran olarak gayet iyi ve S10 Lite'dan daha iyi. Ama bütçeniz yetmiyorsa Tab S10 Lite da işinizi görür. Bana kalsa MatePad 11.5 2024/2025 alırdım. Daha uygun ve yeterli.
Bütçeniz nedir? Pad 10'a zaten bütçeniz yetmiyor mu?S9 FE'yle cipleri ayni gorunuyor, dediginiz gibi ekran konusunda cozunurlukte dusus var biraz. RAM'de 6'lik versiyonu bu paradaydi zaten S9 FE'nin. Pil de ayni S9 FE ile.
Honor Pad 10 almak istiyorum fakat aradaki 1.5K fark biraz fazla geliyor suan ki ekonomik durumda, Samsung fanboylugumdan falan degil. Ekran disinda S9 FE'yle neredeyse ayni ve cozunurlukteki o dusus beni cok etkilemez diye dusunuyorum.
Buradaki versiyonda kalem cikmiyor anladigim kadariyla. Yoksa taksit imkaniyla efsane duruyordu.
MatePad'ler uygun olabilir, telefonum Huawei aslinda sorun yok fakat kalem dahil gelen versiyon var mi goremedim.Honor pad 10 ekran olarak gayet iyi ve S10 Lite'dan daha iyi. Ama bütçeniz yetmiyorsa Tab S10 Lite da işinizi görür. Bana kalsa MatePad 11.5 2024/2025 alırdım. Daha uygun ve yeterli.
- Makaleler
- 6
MatePad'ler uygun olabilir, telefonum Huawei aslinda sorun yok fakat kalem dahil gelen versiyon var mi goremedim.
Kalemi ekstrayla 13K ya gelir en fazla.
MatePad 11.5 2025+ m pencil 3 12.500'e gelir.
Ama daha uyguna istersen MatePad 11.5 2023/2024 + m pencil package (m pencil 3 ile aynı ekstra şarj aletini veriyor 2025 halinde gerek yok.) 9.500 TL te gelir.
Huawei MatePad 11.5 (2023) Tablet (6 GB / 128 GB)
Huawei MatePad 11.5 (2023) Tablet Klavyesiz Versiyon detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Kalemi ekstrayla 13K ya gelir en fazla.
MatePad 11.5 2025+ m pencil 3 12.500'e gelir.
Ama daha uyguna istersen MatePad 11.5 2023/2024 + m pencil package (m pencil 3 ile aynı ekstra şarj aletini veriyor 2025 halinde gerek yok.) 9.500 TL te gelir.
![]()
Huawei MatePad 11.5 (2023) Tablet (6 GB / 128 GB)
Huawei MatePad 11.5 (2023) Tablet Klavyesiz Versiyon detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bu cihaz destekliyor mu M-Pencil'i?
- Makaleler
- 6
Sana attığım buydu. Destekliyor ama package halini alman lazım. Manyetik yok tablette.