Bu da güzel ama 15K etmez, İncehesap bilerek yüksek koyuyor, Cuma indirimlerinde düşürüyor 3-4K fiyatları, bu fiyat etmez. Bir de Asrock kartlarda sıkıntı olmuştu en son bu platformda, o yüzden çok tavsiye edemem. X870E Taichi'de vesaire bu sıkıntıyı yapmamışlardır muhtemelen de öyle bir söylenti yayılmıştı. Tomahawk MAX çok iyidir, B850 Tepe modelidir, giriş seviyesi X870'lerden daha iyidir.

Bu da olabilir.

Bu da güzel ama 15k etmez, İncehesap bilerek yüksek koyuyor, cuma indirimlerinde düşürüyor 3-4K fiyatları, bu fiyat etmez. Bir de ASRock kartlarda sıkıntı olmuştu en son bu platformda, o yüzden çok tavsiye edemem. X870e Taichi'de vesaire bu sıkıntıyı yapmamışlardır muhtemelen de öyle bir söylenti yayılmıştı. Tomahawk Max çok iyidir, B850 tepe modelidir, giriş seviyesi X870'lerden daha iyidir.

Hocam acaba daha ucuz bir şey mi alsam zaten PBO aktif edeceğim EXPO açacağım bir tek.

Büyük ihtimal ya MSI'ya da attığınız Gigabyte'ı alabilirim teşekkürler hocam.
B650 alabilirsin 6-7 bandına, ya da B850'ler Tomahawk MAX gibi fiyatları uçabiliyor. Bütçe varsa neden olmasın, fazla FPS vereceğinden değil bu arada, sadece daha iyi ve yenilikçi kartlar. PCIE GEN5 desteği, M2 GEN5 desteği, Wi-Fi 7, giriş-çıkış portlar. Bunların hiçbirine ihtiyacın yoksa, Prime B850M-K da alabilirsin, mATX takıntın yoksa eğer. 9800X3D rahatça besler.

X870 Tomahawk önerecektim en son fiyatı 13 bin TL civarıydı diye hatırlıyorum şimdi baktım 16 bin TL'ye çıkmış. B850 Tomahawk Max tavsiye edebilirim.