Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 14.000 TL
Vâveylâ
Başarılı
Samsung Galaxy A26 5G öneririm.
Bütçe 1-2 zorlanırsa A36 256 önerebilirim.Merhaba. Bir tanıdığım 14 bin TL ile telefon alacak. Oyun falan oynanmayacak. Günlük kullanım sadece.
- Makaleler
- 6
Merhaba. Bir tanıdığım 14 bin TL ile telefon alacak. Oyun falan oynanmayacak. Günlük kullanım sadece.
A26 ya da cmf Phone 1.
Eğer Honor 400 18k gibi bir fiyatta olsaydı bütçe artırıp onu almanı önerirdim.
A36 bakın.Merhaba. Bir tanıdığım 14 bin TL ile telefon alacak. Oyun falan oynanmayacak. Günlük kullanım sadece.
Camaro
Çalışkan
Realme 12+ ya da Samsung Galaxy A26'ya bakabilirsiniz.
Ben şahsen güncelleme garantisine sahip olduğundan Samsung derdim ama Samsung alınca içinden şarj aleti çıkacağını sanmayın, ona da ekstra bütçe ayırmanız lazım ki 14K bütçe ile ayırabilirsiniz.
Realme 12+'ta bu sorun yok ayrıca üstüne başka kutu içerikleri de alıyorsunuz. İşlemci güçleri birbirine yakın zaten, Realme 12+'ın Dimensity 7050'sinin frekansı daha hızlı, A26'nın ise üretim teknolojisi 1 nanometre daha az.
Ben şahsen güncelleme garantisine sahip olduğundan Samsung derdim ama Samsung alınca içinden şarj aleti çıkacağını sanmayın, ona da ekstra bütçe ayırmanız lazım ki 14K bütçe ile ayırabilirsiniz.
Realme 12+'ta bu sorun yok ayrıca üstüne başka kutu içerikleri de alıyorsunuz. İşlemci güçleri birbirine yakın zaten, Realme 12+'ın Dimensity 7050'sinin frekansı daha hızlı, A26'nın ise üretim teknolojisi 1 nanometre daha az.
Yeni konular
-
51.000 TL'ye özelleştirilmiş Raider V2 sistem alınır mı?
- ExellionTR
-
-
-
Penta Teknoloji servis pişmanlığı
- Tuğra Akdoğan
-
-
-
-
Yeni mesajlar
-
-
LGS'ye ne zaman çalışmaya başlanmalı? LGS için ne zaman kitap alınmalı?
- Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü
-