Arkadaşlar selamlar, dün bir çılgınlık yapıp çipli switch lite'ımı 7k ya satıp üzerine para koyarak 14200₺'ye garantisi bu yıl Şubat'ta bitmiş, TR faturalı, hemen hemen 3 yıllık bir Series X aldım ama sizce mantıklı olmuş mudur, bazı arkadaşlar tekrar satmak istediğim zaman garantisiz konsolun satılmayacağını söylüyorlar ama gerçeklik payı var mıdır?
Arkadaşlar selam, dün bir çılgınlık yapıp çipli Switch Lite'ımı 7K ya satıp üzerine para koyarak 14200₺'ye garantisi bu yıl şubat'ta bitmiş, TR faturalı, hemen hemen 3 yıllık bir Series X aldım ama sizce mantıklı olmuş mudur, bazı arkadaşlar tekrar satmak istediğim zaman garantisiz konsolun satılmayacağını söylüyorlar ama gerçeklik payı var mıdır?
Sağ olun Yener hocam, bazıları garantisiz konsolların piyasaları ölü diyorlar yeni nesilde ama arkadaş ilana koyduktan iki gün sonra ben aldım, herhalde ben de 500 aşağısına koysam aynı şekilde 2 gün sonra satarım.
Konsolun kozmetik 9/10 hocam, kolun ise 7/10. Allah'a şükür bir sıkıntı çıkmadı, zaten satan arkadaş ise devlet kurumunda mühendismiş, güven de oluştu aramızda.
Evet cihazın içine çip yerleştiriyorlar korsan oyun yükleyebiliyorsunuz.