N3F3S

Uzman
Yer
Loveparade
Arkadaşlar selamlar, dün bir çılgınlık yapıp çipli switch lite'ımı 7k ya satıp üzerine para koyarak 14200₺'ye garantisi bu yıl Şubat'ta bitmiş, TR faturalı, hemen hemen 3 yıllık bir Series X aldım ama sizce mantıklı olmuş mudur, bazı arkadaşlar tekrar satmak istediğim zaman garantisiz konsolun satılmayacağını söylüyorlar ama gerçeklik payı var mıdır?

Arkadaşlar selam, dün bir çılgınlık yapıp çipli Switch Lite'ımı 7K ya satıp üzerine para koyarak 14200₺'ye garantisi bu yıl şubat'ta bitmiş, TR faturalı, hemen hemen 3 yıllık bir Series X aldım ama sizce mantıklı olmuş mudur, bazı arkadaşlar tekrar satmak istediğim zaman garantisiz konsolun satılmayacağını söylüyorlar ama gerçeklik payı var mıdır?

Alınır tabii havada kap.

Fiyatı güzel. Bence iyi olmuş. Her malın bir alıcısı vardır derler. Ama er ama geç.

Sağ olun Yener hocam, bazıları garantisiz konsolların piyasaları ölü diyorlar yeni nesilde ama arkadaş ilana koyduktan iki gün sonra ben aldım, herhalde ben de 500 aşağısına koysam aynı şekilde 2 gün sonra satarım.

O fiyata çok iyi cihaz. Satarken de aldığına göre satarsın. Piyasası biraz yavaş ama olsun.

2 yıl idare etsin yeter hocam beni, sonrasında piyasasına göre satarım artık.

Alınır bence gayet iyi, sorunu sıkıntısı yoksa tabii. Bir de çip nedir, korsan oyun yüklemek için mi?

Konsolun kozmetik 9/10 hocam, kolun ise 7/10. Allah'a şükür bir sıkıntı çıkmadı, zaten satan arkadaş ise devlet kurumunda mühendismiş, güven de oluştu aramızda.
Evet cihazın içine çip yerleştiriyorlar korsan oyun yükleyebiliyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör: