Mimar enes

Uzman
2 gündür bu kulakligi kullanıyorum. Kafam büyük değil, normal bir kafaya sahibim. 2 gündür feci bir şekilde 3-4 saat kullanımda çene ve sağ kulak ağrısı çekiyorum. Kulak memesi kısmı kulak pedinin içine girmiyor herhalde, ondan Kulağımı iyice içine ittirince bu sefer üstten çok fazla baskı oluyor. Buna çözüm bulan var mı acaba?

Çoğu kişi bu sebepten yakınmış. Kulaklık çok dolanıyor, onu çözüyorum da bu ağrı çok rahatsız ediyor. Ne yapabilirim? Düzelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Düzeleceğini sanmıyorum hocam, ya SteelSeries'ler gibi konfor odaklı kulaklık kullanacaksınız ya da kulak içi, ben de aynı dertten muzdaribim. Çoğu kulaklık bende baş ve kulak ağrısı yapıyor. En son paraya kıyıp Nova Pro Wireless alarak çözdüm ben.

Düzeleceğini sanmıyorum hocam, ya SteelSeries'ler gibi konfor odaklı kulaklık kullanacaksınız ya da kulak içi, ben de aynı dertten muzdaribim. Çoğu kulaklık bende baş ve kulak ağrısı yapıyor. En son paraya kıyıp Nova Pro Wireless alarak çözdüm ben.
FPS oyunları için aldım, sadece ben de müzik vs. dinlemiyorum. Kulak içi kulaklıklar da ses kasılabilir mi?