Torukojin Kaneki
Başarılı
LGS 2025 istediğim liseye girebiliyor muyum? Bildiğiniz üzere şimdi açıklandı LGS puanım 375 yüzdelik dilimim 14,96. Ben Manisa Fatih Anadolu Lisesi istiyordum, gelir mi?
Yüzdelik dilimin %25 altında olan liseleri yazmak hesap açısından en mantıklısı.LGS 2025 istediğim liseye girebiliyor muyum? Bildiğiniz üzere şimdi açıklandı LGS puanım 375 yüzdelik dilimim 14,96. Ben Manisa Fatih Anadolu Lisesi istiyordum, gelir mi?
O puanla Anadolu lisesi zor Manisa merkezde anca Akhisar Turgutlu gibi ilçelerde kazanırsın o puanla. Ama kötü değil puanın onu da söyleyeyim. Fatih Anadolu lisesini ben olsam o puanla nakil denerim tercihe yazmam zira yüzde 5 6 dilimle alıyor o okul. Tercihini yüzdelik dilimi 9 10 olandan başlayıp açıkta kalmamak için 28 29'a kadar yapmalısın. Obp puanın çok yüksekse 97 falan onun içinde tercih yapabilirsin.LGS 2025 istediğim liseye girebiliyor muyum? Bildiğiniz üzere şimdi açıklandı LGS puanım 375 yüzdelik dilimim 14,96. Ben Manisa Fatih Anadolu Lisesi istiyordum, gelir mi?
Sosyale ilgin varsa Manisa sosyal bilimler lisesini ilk sıraya yazmak çok mantıklı mesela.LGS 2025 istediğim liseye girebiliyor muyum? Bildiğiniz üzere şimdi açıklandı LGS puanım 375 yüzdelik dilimim 14,96. Ben Manisa Fatih Anadolu Lisesi istiyordum, gelir mi?
Başta güzel yazmışsınız da sonrasında batırmışsınız sanki, 15'lik dilime giren birisi neden açıkta kalmamak için 30'a kadar okul döşüyor?O puanla Anadolu lisesi zor Manisa merkezde anca Akhisar Turgutlu gibi ilçelerde kazanırsın o puanla. Ama kötü değil puanın onu da söyleyeyim. Fatih Anadolu lisesini ben olsam o puanla nakil denerim tercihe yazmam zira yüzde 5 6 dilimle alıyor o okul. Tercihini yüzdelik dilimi 9 10 olandan başlayıp açıkta kalmamak için 28 29'a kadar yapmalısın. Obp puanın çok yüksekse 97 falan onun içinde tercih yapabilirsin.
Sosyale ilgin varsa Manisa sosyal bilimler lisesini ilk sıraya yazmak çok mantıklı mesela.
Yapabilirsin yazacağıma yapmalısın yazmışım şimdi fark ettim. Ama benim mesajıma takılmak yerine istediği lisenin tutma ihtimaline daha önem vermeliydiniz bence söylediği sıralama ile o lisenin alakası yok bence.Başta güzel yazmışsınız da sonrasında batırmışsınız sanki, 15'lik dilime giren birisi neden açıkta kalmamak için 30'a kadar okul döşüyor?
Açıkta kalmayacaksa 3 veya 4. sıradan %12.5-14 arasındaki okulu yazıp en kötü 2. tercihlerle birlikte okula girecek.
O liseler Manisa merkezden uzak gitmek yorar beni. Manisa'da iseniz Cumhuriyet Anadolu mantıklı mıdır? OBP 93-94 arası olsa gerek. Gelir mi?O puanla Anadolu lisesi zor Manisa merkezde anca Akhisar Turgutlu gibi ilçelerde kazanırsın o puanla. Ama kötü değil puanın onu da söyleyeyim. Fatih Anadolu lisesini ben olsam o puanla nakil denerim tercihe yazmam zira yüzde 5 6 dilimle alıyor o okul. Tercihini yüzdelik dilimi 9 10 olandan başlayıp açıkta kalmamak için 28 29'a kadar yapmalısın. Obp puanın çok yüksekse 97 falan onun içinde tercih yapabilirsin.
Sosyale ilgin varsa Manisa sosyal bilimler lisesini ilk sıraya yazmak çok mantıklı mesela.
İstanbulda yaşıyorsanız avrupa yakasındaysanız Esenyurt Fen lisesi. Adi esenyurt diye bakmayın bahcesehirin dibinde. Yeni açılan egitim kulliyesinde bulunuyor. Bu sene ilk defa öğrenci alacağı icin yuzde 95 girersiniz. Ayrıca yeni açılan kulliye cok teknolojik ve harika insa edilmiş tavsiyem oraya gitmeniz yönünde olur.LGS 2025 istediğim liseye girebiliyor muyum? Bildiğiniz üzere şimdi açıklandı LGS puanım 375 yüzdelik dilimim 14,96. Ben Manisa Fatih Anadolu Lisesi istiyordum, gelir mi?
Hocam Manisa'dayım.İstanbulda yaşıyorsanız avrupa yakasındaysanız Esenyurt Fen lisesi. Adi esenyurt diye bakmayın bahcesehirin dibinde. Yeni açılan egitim kulliyesinde bulunuyor. Bu sene ilk defa öğrenci alacağı icin yuzde 95 girersiniz. Ayrıca yeni açılan kulliye cok teknolojik ve harika insa edilmiş tavsiyem oraya gitmeniz yönünde olur.
Pardon hocam konuları karıştırmışım.
O liseler Manisa merkezden uzak gitmek yorar beni. Manisa'da iseniz cumhuriyet Anadolu mantıklı mıdır? OBP 93-94 arası olsa gerek. Gelir mi?