14 saat otobüs yolculuğu nasıl geçer?

Fahare 9

Üstün
Makaleler
1
Daha önce bu kadar uzun yola gitmedim. En uzun gittiğim yer otobüsle 3 saatti. Bu yol nasıl biter, uyunabilir mi bu sarsıntı içerisinde, bu devasa vakti nasıl geçireceğim? Tecrübeli arkadaşların cevaplarını bekliyorum.

Uyuma işi sana bağlı. Ben araba içerisinde çok yorulmadığım taktirde uyumam. Oyun oynayarak, kitap okuyarak falan biter bu yol. Aktivite bulmanız lazım.
Tecrübeli değilim bu arada.

Otobüs gece kalkıyorsa bir 6-7'i saati uyana uyana da olsa uyuyarak geçer. Kalan yarısında da oyun oynarsın, müzik dinleyerek camdan bakarsın.
Maalesef gündüz aldım, uyuyabileceğimi hiç sanmıyorum. En azından uzun bir bölümünü etrafa bakarak geçireyim dedim.

Uzunca bir zamandır otobüsle yaklaşık 11-12 saat yolculuk yapmış ve bu konuda az çok tecrübeli biri olarak başlarda biraz bunalma yaşayabilirsiniz; ancak daha sonra hiçbir problem vs. kalmamış oluyor.

14 saat otobüs yolculuğunun hiçbir sıkıntısı yok. 14 saat uçakta uçuyorum düzenli olarak. Ne mola var ne adam gibi tuvalet daracık kabinin içindesin.

İnternetin olacak, düzenli molan olacak. İndir oyununu, aç filmini takıl. Yol devasa değil tadını çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…