bebecanciyim Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 860 Çözümler 3 Beğeniler 548 Yer Manisa Bugün 13:12 #11 RamKokusuSeven dedi: Hocam iş bankasını araştırdım büyük ihtimalle onu alacağım. Genişletmek için tıkla... İş Bankası'nı hiç kullanmadım, ben de Garanti, Yapı Kredi, Ziraat (mecbur), VakıfBank var. Yapı Kredi'yi kullanıyorum, memnunum. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 13:34
RamKokusuSeven dedi: Hocam iş bankasını araştırdım büyük ihtimalle onu alacağım. Genişletmek için tıkla... İş Bankası'nı hiç kullanmadım, ben de Garanti, Yapı Kredi, Ziraat (mecbur), VakıfBank var. Yapı Kredi'yi kullanıyorum, memnunum.
KS KS RamKokusuSeven Uzman Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 795 Çözümler 3 Beğeniler 546 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar Bugün 13:12 #12 Tuhoiisa dedi: Yapı Kredi, Garanti ve Vakıf bu konuda en iyi bankalar. Ucunden birinden alırsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... İş bankası alacağım büyük ihtimalle.
Tuhoiisa dedi: Yapı Kredi, Garanti ve Vakıf bu konuda en iyi bankalar. Ucunden birinden alırsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... İş bankası alacağım büyük ihtimalle.
2 230155 Yetkin Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 400 Çözümler 2 Beğeniler 310 Bugün 13:13 #13 RamKokusuSeven dedi: Hocam İş Bankası'nı araştırdım ve büyük ihtimalle onu alacağım. Genişletmek için tıkla... EFT ve havale kısıtlı haberiniz olsun. Tek kampanyası her ay 300 TL'ye kadar %50 iade ediyor.
RamKokusuSeven dedi: Hocam İş Bankası'nı araştırdım ve büyük ihtimalle onu alacağım. Genişletmek için tıkla... EFT ve havale kısıtlı haberiniz olsun. Tek kampanyası her ay 300 TL'ye kadar %50 iade ediyor.
Veira Üstün Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 1.288 Çözümler 7 Beğeniler 1.086 Bugün 13:13 #14 Devlet gençleri bu kadar kısıtlarken devlet bankasından hesap açmanız saçma olur. Yapı Kredi, İş B. veya Garanti iyidir.
Devlet gençleri bu kadar kısıtlarken devlet bankasından hesap açmanız saçma olur. Yapı Kredi, İş B. veya Garanti iyidir.
KS KS RamKokusuSeven Uzman Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 795 Çözümler 3 Beğeniler 546 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar Bugün 13:13 #15 230155 dedi: EFT ve havale kısıtlı haberiniz olsun. Tek kampanyası her ay 300 TL'ye kadar %50 iade ediyor. Genişletmek için tıkla... Velimin onayına bağlı. Veira dedi: Devlet gençleri bu kadar kısıtlarken devlet bankasından hesap açmanız saçma olur. Yapı Kredi, İş B. veya Garanti iyidir. Genişletmek için tıkla... İş bankasından açacağım büyük ihtimalle.
230155 dedi: EFT ve havale kısıtlı haberiniz olsun. Tek kampanyası her ay 300 TL'ye kadar %50 iade ediyor. Genişletmek için tıkla... Velimin onayına bağlı. Veira dedi: Devlet gençleri bu kadar kısıtlarken devlet bankasından hesap açmanız saçma olur. Yapı Kredi, İş B. veya Garanti iyidir. Genişletmek için tıkla... İş bankasından açacağım büyük ihtimalle.
Tuhoiisa Üstün Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 1.139 Çözümler 19 Beğeniler 720 Bugün 13:14 #16 RamKokusuSeven dedi: İş bankası alacağım büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Para yollayacağınız kişinin IBAN'ını önceden bankaya gidip kaydettirmeniz gerekecek, bilginiz olsun.
RamKokusuSeven dedi: İş bankası alacağım büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Para yollayacağınız kişinin IBAN'ını önceden bankaya gidip kaydettirmeniz gerekecek, bilginiz olsun.
2 230155 Yetkin Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 400 Çözümler 2 Beğeniler 310 Bugün 13:14 #17 RamKokusuSeven dedi: Velimin onayına bağlı. Genişletmek için tıkla... Şubeden şubeye fark ediyor. Güzel seçim Nays olsaydı mükemmel bir seçim olurdu.
RamKokusuSeven dedi: Velimin onayına bağlı. Genişletmek için tıkla... Şubeden şubeye fark ediyor. Güzel seçim Nays olsaydı mükemmel bir seçim olurdu.
bebecanciyim Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 860 Çözümler 3 Beğeniler 548 Yer Manisa Bugün 13:15 #18 RamKokusuSeven dedi: Velimin onayına bağlı. İş Bankası'ndan açacağım büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Bence Yapı Kredi daha mantıklı tercih olur para transferi konusunda.
RamKokusuSeven dedi: Velimin onayına bağlı. İş Bankası'ndan açacağım büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Bence Yapı Kredi daha mantıklı tercih olur para transferi konusunda.
KS KS RamKokusuSeven Uzman Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 795 Çözümler 3 Beğeniler 546 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar Bugün 13:15 #19 Tuhoiisa dedi: Para yollayacağınız kişinin IBAN'ını önceden bankaya gidip kaydettirmeniz gerekecek, bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... Onu da bir zahmet yaparım
Tuhoiisa dedi: Para yollayacağınız kişinin IBAN'ını önceden bankaya gidip kaydettirmeniz gerekecek, bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... Onu da bir zahmet yaparım
Tuhoiisa Üstün Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 1.139 Çözümler 19 Beğeniler 720 Bugün 13:16 #20 RamKokusuSeven dedi: Onu da bir zahmet yaparım Genişletmek için tıkla... Şimdiden hayırlı olsun o zaman.
RamKokusuSeven dedi: Onu da bir zahmet yaparım Genişletmek için tıkla... Şimdiden hayırlı olsun o zaman.