Veira 104

Üstün
Aktif olarak 2 kredi kartım var. Bonus Genç (25 bin limit) ve Yapı Kredi Play (15 bin limit) şeklinde.

Ziraat bana mesaj göndermiş. İsterseniz bu kartın kredi kartı özelliğini açabilirsiniz diye. 16 bin limit veriyor sanırım. Kullanan varsa herhangi bir avantajı var mı? 40 bin limit bana yeter diye düşünüyorum, gerek yok fakat sormak istedim.

Ziraat o işlem olunca bazı kasiyerler hesapları karıştırıp kredi kartından çekebiliyor, bankamatik hesabından çekeceği tutarı. Onu iyi bir bilgi alın derim.

Ziraat o işlem olunca bazı kasiyerler hesapları karıştırıp kredi kartından çekebiliyor, bankamatik hesabından çekeceği tutarı. Onu iyi bir bilgi alın derim.
Çok saçma sistem yapmışlar. Tek kartta birleşmesi avantaj sadece fakat pratikte kafa karıştırıyor sanırım.

Aslında karıştırılacak bir şey yok. Kartta kredi kartı aktifse temassız ödemeyi kredi kartından çeker. Çipli işlemde seçim yaptırıyor zaten.

Çok bir olayı yok. Bankkart Genç olduğu için yıllık aidata tabi tutulmazsın. Bunun dışında genel kampanyaları, diğer bankalara kıyasla iyi değil. Mesela bende Maximum Genç ve Bankkart Genç var. Bu ikisini kıyaslayınca İş Bankası'nın kampanyaları daha iyi kalıyor.

Mesela: Geçen ay Trendyol'dan alışveriş yaptım, ödeme onaylandıktan sonra 250 Maxipuan yattı. Geçen hafta 400 TL'lik yemek söyledik, 100 TL iade yaptı.

Maximum Genç'i henüz geçen sene açtım ve buna rağmen bir dünya kampanyasından faydalanıyorum. Ancak Bankkart Genç'i ise 4 senedir kullanıyorum, daha 10 TL Bankkart Lira bile birikmemiş.

İki kart toplamındaki limitin yeterli olacağını düşünüyorsan bence hiç gerek yok. Sonradan ödeme dönemi geldiğinde 3 farklı kart ile kafa karışıklığı yaşayabilirsin.

Bence gereği yok, diğer bankaların kampanyaları daha iyi. 8 ay önce falan açtırdım ve kullanıyorum, taksit seçenekleri diğer bankalara göre sınırlı, doğru düzgün kampanyasını vs. görmedim.

Bunun dışında bende de Yapı Kredi Play var. Bankkart Genç'in limitini düşüreceğim. Yapı Kredi, Maximum Genç, Bonus Genç falan daha iyidir.