D4C 75
Yetkin
Maaşlı, sigortalı çalışansa gelir göstermesine gerek yok.Gelir göstermeden o limitin çok aşmasını bekleme hocam haberin olsun.
Maaşlı, sigortalı çalışansa gelir göstermesine gerek yok.Gelir göstermeden o limitin çok aşmasını bekleme hocam haberin olsun.
Tatmin edici değil de şöyle 15K olsun daha üstünü istemiyorum ya. Oda taksitle bir şeyler almak için istiyorum. O kadarına bile ihtiyacım olmuyor.Maaş bordoronu al, bankaya git. Kesin çözüm bu hocam, o zaman gerçekten tatmin edici miktarları alırsın.
Bankada çalışıyor olarak görünmesi gerekiyor diye biliyorum.Maaşlı, sigortalı çalışansa gelir göstermesine gerek yok.
Kanka dediğin şeye zaten gelir deniyor.Maaşlı, sigortalı çalışansa gelir göstermesine gerek yok.
Özellikle bankaya gidip göstermesine gerek yok yani.
Arkadaş sanırsam yeni başlamış işe, maaş bordrosunu alıp gitmesi lazım. Bu kadar düşük limit vermezler normalde.Bankada çalışıyor olarak görünmesi gerekiyor diye biliyorum.
Evet daha 2 oluyor. Ama kartıda yeni aldım hatta banka hesabını yeni açtım. 3 ay olduArkadaş sanırsam yeni başlamış işe, maaş bordrosunu alıp gitmesi lazım. Bu kadar düşük limit vermezler normalde.
Limitini artırmaya çalışsın bakalım, yüksek ihtimalle gelir gösterin diyecektir.Özellikle bankaya gidip göstermesine gerek yok yani.
İşe başlayalı ne kadar oldu?Evet daha 2 oluyor. Ama kartıda yeni aldım hatta banka hesabını yeni açtım. 3 ay oldu