oğuz sasi 75

Üstün
Yer
cehennem
İyi sosyaller. 2 hafta önce garantiden bonus kartımı aldım 1.500 TL limit koymuşlar. Harcama yaptım fatura kesim tarihlerinde de direkt ödeyeceğim. Fakat bu limit kendiliğinden yükselir mi yoksa kendim mi başvuru gibi bir şey mi yapmalıyım?

İyi Sosyaller. 2 hafta önce garantiden bonus kartımı aldım 1.500 TL limit koymuşlar. Harcama yaptım fatura kesim tarihlerinde de direkt ödeyeceğim. Fakat bu limit kendiliğinden yükselir mi yoksa kendim mi başvuru gibi bir şey mi yapmalıyım?

Otomatik limit arttırımım açık fakat hiçbir zaman kendi kendine artmadı, başvurunca arttı. Başvurmanı öneririm.

Otomatik artışı aç, kredi kartı ekstresini erken ödemen bir şey fark ettirmiyor, hesap kesim tarihi ile son ödeme tarihi arasında ödemen yeterli. Bol bol kredi kartı kullan, borcunu düzenli öde, tamamını ödeyemiyorsan bile minimum asgarisini öde. Bunlar kredi notunu arttıran şeyler.

Karttan harcama yapıp bu harcamalarını eksiksiz ve tam zamanında ödersen kredi puanın yükselir bununla beraber kart limit yükselme şansın daha çok artacaktır. Bunun yanında gelir olarak geçerli bir şeyler sunman lazım bankaya da.