Detaylar
Kim cevapladı?Düşündürücü
Yetkin
Öyle bir klavye yok.
Çin mâlı olmasın demişsin. HP Omen encoder var.
Çin mâlı olmasın demişsin. HP Omen encoder var.
Çin malı olmasın dediğiniz çin malı klavyeler o fiyat bantlarında hayvan gibi işçilik çıkarıyor ortaya.
Örnek atabilir misiniz hocam?Çin malı olmasın dediğiniz çin malı klavyeler o fiyat bantlarında hayvan gibi işçilik çıkarıyor ortaya.
Numlock'lu bildiğim bir model yok fakat bilen arkadaşlar aydınlatır.
Merhaba, 1400-1600 TL Aralığında mekanik klavye önerebilir misiniz? Numpad her türlü olması gerekiyor ve saçma Çin markaları da istemiyorum. Switch fark etmez ama blue öncelikli olsa daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.771,45 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ajazz AK992 mesela.
Ajazz AK992 Kırmızı Switch Kablolu RGB Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Ajazz AK992 Kırmızı Switch Kablolu RGB Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Ajazz AK992 Kırmızı Switch Kablolu RGB Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.699,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
- Makaleler
- 9
Bende bu var 1000 TL fiyata almıştım, şu an fiyatını hak ediyor mu bilmiyorum.
Yurtdışı kargolarında alıyor. İthalat ücreti ekliyor Prime olsa bile.Ücretsiz prime üyelik ile kargo ücreti almıyordu sanırım.![]()
HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.771,45 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yurt dışı kargolarında alıyor. İthalat ücreti ekliyor Prime olsa bile.
Anladım. HP güzel bir seçenek.