NZXT H7 Flow siyah kasa aldım. Kasama 140 mm, siyah renkli, RGB'li, çok sessiz ve güzel performanslı fan aramaktayım.
Bütçeyi yazdım ama ortalama kalitede ya da yüksek kalitede yani bütçe dışı olan fanları da önerebilirsiniz. Önerilerinize açığım.
Çok teşekkürler. İyi günler dilerim.
Epey kaliteli bir model öneririm. Yalnız fiyatını hak ettiğini pek söyleyemeyeceğim, 1400 TL'ye kadar vermeye razı olduğunuz için önerdim. Çok kaliteli ve sessiz bir model.
ID-COOLING ZF-14025-ARGB 14cm 4Pin PWM Kasa Fanı uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.com
www.gelbura.com
Şu daha bütçe dostu seçenek ama elde detaylı bilgi yok. Ben de benzer bir modeli kullanıyorum RGB olmayan, memnunum. Gerçi kargo ücreti ile beraber 800 TL yapıyor.
Epey kaliteli bir model öneririm. Yalnız fiyatını hak ettiğini pek söyleyemeyeceğim, 1400 TL'ye kadar vermeye razı olduğunuz için önerdim. Çok kaliteli ve sessiz bir model.
ID-COOLING ZF-14025-ARGB 14cm 4Pin PWM Kasa Fanı uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.com
www.gelbura.com
Şu daha bütçe dostu seçenek ama elde detaylı bilgi yok. Ben de benzer bir modeli kullanıyorum RGB olmayan, memnunum. Gerçi kargo ücreti ile beraber 800 TL yapıyor.
Bu ürün, insanların yayınlanmasını beklediği son sezon ürünü mü? Sanki Reddit vb. bir iki yerde Noctua'nın önceki sezon ürününde sıkıntı var diye okumuştum da.
Bu ürün, insanların yayınlanmasını beklediği son sezon ürünü mü? Sanki Reddit vb. bir iki yerde Noctua'nın önceki sezon ürününde sıkıntı var diye okumuştum da.
2021'de sıkıntı vardı galiba, onlar da değiştirildi diye hatırlıyorum, hem Noctua o kadar kullanıcı dostu bir firma ki ücretsiz olarak D14 için bile kit yolluyorlar hatta. Marka'da sorun yaşayacağını da düşünmüyorum.
Çok teşekkürler hocam. Kasanızda kullandıklarınız da bayağı uygun fiyattaymış.
Kasanızda kullandıklarınız çok ses yapıyor mu?
Kasanın önüne 3 tane 140 mm çıkışa da DeepCool LS520 ve bir tane de 120 mm fan koyup içerde pozitif basınç yaratmayı düşünüyorum toz girmemesi için.