umut Bilgin Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 6.413 Makaleler 16 Çözümler 113 Beğeniler 8.812 Yer LTAF 23 Ağustos 2024 #21 Furkan Borak dedi: Hocam bilmiyorum herkes iade edip M800pro al diyor. Aslında bence de çok bir fark yok ama bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... MCU farkı var, sensörlerin biri SE olmasına rağmen çok da farklı değil. Yani iadeyle uğraşasınız yoksa bence R1 SE iyi bir model.
Furkan Borak dedi: Hocam bilmiyorum herkes iade edip M800pro al diyor. Aslında bence de çok bir fark yok ama bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... MCU farkı var, sensörlerin biri SE olmasına rağmen çok da farklı değil. Yani iadeyle uğraşasınız yoksa bence R1 SE iyi bir model.
KS KS Furkan Borak Uzman Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 276 Beğeniler 66 23 Ağustos 2024 #22 umut dedi: MCU farkı var, sensörlerin biri SE olmasına rağmen çok da farklı değil. Yani iadeyle uğraşasınız yoksa bence R1 SE iyi bir model. Genişletmek için tıkla... Hocam oynarken çok ani dönüşler yapıyorum. Takılmasından korkuyorum. SE bir de 450 İPS. 40G. Arkadaşlar bütçemi 2000 TL'ye esnettim mouse olarak ne önerirsinzi? Arkadaşlar önerileriniz nedir? Arkadalar Vxe R1 SE geldi. Muhteşem. Bağlantı problemi falan 0. Kesinlikle almanızı öneririm. Son düzenleme: 24 Ağustos 2024
umut dedi: MCU farkı var, sensörlerin biri SE olmasına rağmen çok da farklı değil. Yani iadeyle uğraşasınız yoksa bence R1 SE iyi bir model. Genişletmek için tıkla... Hocam oynarken çok ani dönüşler yapıyorum. Takılmasından korkuyorum. SE bir de 450 İPS. 40G. Arkadaşlar bütçemi 2000 TL'ye esnettim mouse olarak ne önerirsinzi? Arkadaşlar önerileriniz nedir? Arkadalar Vxe R1 SE geldi. Muhteşem. Bağlantı problemi falan 0. Kesinlikle almanızı öneririm.