Bütçe
600 TL

inters0

Uzman
Merhaba, klavye için konu açmıştım. Her ne kadar daha kesinleşmese de ayrıca mouse için de açmak istedim. Aklımda klavye olarak Aula F87 Pro+Outemu Silent Peach V3 alıp yanına da fare almayı planlıyorum. AliExpress'te yeni hesap açınca bir satıcıda 600 TL gibi bir rakama denk geliyor. Hem fiyatı uygun olduğundan hem de forumda çok gördüğümden danışmak istedim. Mümkün olduğu kadar sessiz bir fare arıyorum ama sessiz farelerin de gecikmesi çok. Nadiren de olsa oyun oynadığım oluyor, bu modelin sesi yüksek mi çıkıyor, sesi nasıl? Modeli tavsiye eder misiniz? Kronik problemi vs. var mı? Kalitesi nasıl? Ayrıca satıcı güvenilir mi?

Yurt dışındayım.

Merhaba, klavye için konu açmıştım. Her ne kadar daha kesinleşmese de ayrıca mouse için de açmak istedim. Aklımda klavye olarak Aula F87 Pro+Outemu Silent Peach V3 alıp yanına da fare almayı planlıyorum. AliExpress'te yeni hesap açınca bir satıcıda 600 TL gibi bir rakama denk geliyor. Hem fiyatı uygun olduğundan hem de forumda çok gördüğümden danışmak istedim. Mümkün olduğu kadar sessiz bir fare arıyorum ama sessiz farelerin de gecikmesi çok. Nadiren de olsa oyun oynadığım oluyor, bu modelin sesi yüksek mi çıkıyor, sesi nasıl? Modeli tavsiye eder misiniz? Kronik problemi vs. var mı? Kalitesi nasıl? Ayrıca satıcı güvenilir mi?

Yurt dışındayım.

600 liraya sorunsuz bir ürün beklemek komik.
İncelemesi mevcut.

Uzun zamandır Logitech M.240 kullanıyorum. Kendisi normalde daha ucuz bir fare ama bir problem çıkarmadı. Logitech M650 sipariş verdim ama tam içime sinmedi. Eğer bütçe hoşunuza gitmediyse IBAN verebilirim, katkınız olmuş olur. Ya da forumun kurulma ideali olan, yardımcı olma/çözümcül olmayı deneyebilirsiniz.

Hocam 600 liraya göre iyi bence ama zaten o fiyattaki fareden WL mouse performansı beklemek komik olur, bunu demek istemiştim.

Hocam 600 liraya göre iyi bence ama zaten o fiyattaki fareden wl mouse performansı beklemek komik olur bunu demek istemiştim.

Teşekkür ederim ama zaten yazımda "e-sporcuyum" şeklinde bir şey demedim. Hatta bazen oyun oynuyorum dedim. Sizden bağımsız olarak forumda en sinirlendiğim nokta, bir ürün sorulduğunda birisi çıkıyor ve "Bu ürün çöp" diyor. "Neden?" diyorsun. "Ya işte bunun sensörü şu 10 bin TL'lik fareninkine kıyasla daha kötü." Kaçırdıkları nokta, konuyu açanın beklentileri ve bütçesi. Bu bütçede daha iyisi varsa, tavsiye ederseniz inceleyebilirim.

Ayrıca ses konusunda bilginiz var mı? Diğer farelere kıyasla nasıldır? M.240'ın sesini belki tahmin edebiliyorsunuzdur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim ama zaten yazımda e-sporcuyum şeklinde bir şey demedim. Hatta bazen oyun oynuyorum dedim. Sizden bağımsız olarak forumda en sinirlendiğim nokta, bir ürün sorduğunda birisi çıkıyor ve 'bu ürün çöp' diyor. Neden, diyorsun. "ya işte bunun sensörü şu 10klık fareninkine kıyasla daha kötü". Kaçırdıkları nokta konuyu açanın beklentileri ve bütçesi. Bu bütçede daha iyisi varsa, tavsiye ederseniz inceleyebilirim.

Bence daha iyisi yok hocam, 600 liraya diğer farelerin hepsi 3311 kullanıyor, bu bütçede.

Bence daha iyisi yok hocam, 600 liraya diğer farelerin hepsi 3311 kullanıyor, bu bütçede.
Peki bazen claw bazen palm tutan birisi için uygunmu? Shape'i çok düz geldi. Eskiden hep razer modelleri kullanırdım, rahat gelirdi. Linkte en ucuz model SE sonra malûm R1 geliyor. R1, SE'nin iki katı. SE mantiklimı? Bu durumda 600'den de ucuza gelmiş olacak.