Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2000 TL
Uyuyor, benzer ikiliyi kullanıyorum.Flinder masa alacağım, ölçüleri bana göre derinliği North Bayou monitör koluna uyar mı veya alternatif aynı bütçede masa öneriniz var mı sağlam olacak şekilde? 140x60 düşünüyorum.
erdym
Üstün
Flinder masa alacağım, ölçüleri bana göre derinliği north bayou monitör koluna uyar mı veya alternatif aynı bütçede masa öneriniz var mı sağlam olacak şekilde? 140x60 düşünüyorum.
160'lık modeli kullanıyorum. Arka tarafta kalın profil destek var kolu sapasağlam tutar.
348375
Deneyimli
160'lık modeli kullanıyorum. Arka tarafta kalın profil destek var kolu sapasağlam tutar.
Anladım peki bana çift kol monitör kolu mu önerirsiniz yoksa 2 tane tekli mi almalıyım? Hangisi daha kullanışlı olur? Monitörleri üst üste koyacağım, yan yana değil.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence tekli daha ergonomik oluyor.Anladım peki bana çift kol monitör kolu mu önerirsiniz yoksa 2 tane tekli mi almalıyım? Hangisi daha kullanışlı olur? Monitörleri üst üste koyacağım, yan yana değil.
erdym
Üstün
Anladım peki bana çift kol monitör kolu mu önerirsiniz yoksa 2 tane tekli mi almalıyım? Hangisi daha kullanışlı olur? Monitörleri üst üste koyacağım, yan yana değil.
Onun için H180 gibi modeller daha mantıklı olur. Özellikle üst üste daha rahat olması için tasarlanmış modeller.
348375
Deneyimli
Onun için H180 gibi modeller daha mantıklı olur. Özellikle üst üste daha rahat olması için tasarlanmış modeller.
Bir tık pahalı ayrıca hocam F80 2 tane alıp üst üste koysam ne olur fark olur mu?
erdym
Üstün
Bir tık pahalı ayrıca hocam F80 2 tane alıp üst üste koysam ne olur fark olur mu?
Olmaz ben bunu boy ve düzen olarak söyledim çünkü F80, monitör boyutunda fazlaysa kısa gelme riski var. F160 da bakabilirsin.
348375
Deneyimli
Olmaz ben bunu boy ve düzen olarak söyledim çünkü F80, monitör boyutunda fazlaysa kısa gelme riski var. F160 da bakabilirsin.
F160 ile diğerinin farkı ne hocam? Şimdi alacağım, sağlam olsun isterim. Monitör boyutu 24 inç ve 27 inç eğer onu kasttettiyseniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
erdym
Üstün
F160 ile diğerinin farkı ne hocam? Şimdi alacağım, sağlam olsun isterim. Monitör boyutu 24 inç ve 27 inç eğer onu kasttettiyseniz.
2 tane birleşik F80 gibi düşünebilirsin zaten adı da 80+80