Bütçe
60000-70000

VoidThief

Üyecik
Bütçem 60-70 arası, mümkünse minimum 3 taksit 1440p sistem arıyorum. AMD veya NVIDIA fark etmez.
İlk kasam olacağı için toplamaya çekindim biraz ama fiyat farkı çoksa (7k'yı aşıyorsa) denenir :D.
Ayrıca şu anda laptopumda kullandığım bir 2 TB Samsung Pro 980 ve ekran olarak 27" Odyssey G5 G50D 2K 180 Hz gaming monitör var.
Bu arada yakında Black Friday var onu da bekleyebilirim.

Bütçem 60-70 arası, mümkünse minimum 3 taksit 1440p sistem arıyorum. AMD veya NVIDIA fark etmez.
İlk kasam olacağı için toplamaya çekindim biraz ama fiyat farkı çoksa (7k'yı aşıyorsa) denenir :D.
Ayrıca şu anda laptopumda kullandığım bir 2 TB Samsung Pro 980 ve ekran olarak 27" Odyssey G5 G50D 2K 180 Hz gaming monitör var.
Bu arada yakında Black Friday var onu da bekleyebilirim.

Hazır sistem mi olmalı hocam?

Hazır sistem tercih ederim hocam dediğim gibi toplama tecrübem yok.

Aslında gayet kolay hocam toplamak. Sadece anakartın kılavuzunda bile tonlarca video var hiç olmadı bilgisayarcılara toplatırsınız. Ayrıca SSD'niz zaten mevcutmuş hazır sistemlerde ayrıca SSD parası vermenin mantığı yok.

öyle diyorsanız toplama önerilerinede açığım hocam sadece fiyat farkı çok yoksa dediğim gibi bana çok fark etmez.
Bu arada genel görünüşü benim için gram önemli değil :D

Fiyat farkından ziyade toplama sistemlerde genelde ellerinde kalan, parasına değmeyen/kötü bileşenler oluyor.