Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
9070XT şu an ideal.
Nvidia daha çok seviyorum hocam, yazılımdan ötürü aslında ama.
Minimum 7800XT veya 5060 Ti. İdeal ise 9070 veya 5070. idealin üstü denebilecek kartlar ise 9070XT veya 5070 Ti. Eğer çok yüksek bütçeli bir setup kurmayacaksan da 5070 Ti yerine 9070XT al geç.
Soğutma bloku vs. iyi bir kart almayı düşünüyorum. Sırf FPS için sesli, gürültülü çalışan almayım dedim o durumda da 50k çıkıyor. Ne yapacağım bilemedim.
Spartan
Başarılı
NVIDIA daha çok seviyorum hocam, yazılımdan ötürü aslında ama?
Soğutma bloku vs iyi bir kart almayı düşünüyorum, sırf FPS için sesli, gürültülü çalışan almayım dedim o durumdada 50k çıkıyor. Ne yapacağım bilemedim.
Eğer kasa ve işlemci soğutucunu iyi seçersen zaten ekran kartında fazla ısınmaz. Ne kadar ekran kartının kendi soğutucusu olsa da. Kasa içerisindeki hava akışı ve işlemcinin ortama yaydığı sıcaklık da ekran kartını etkiliyor. İyi bir soğutucu ve sağlam hava akışı olan bir kasaya sahip olursan işlemcinin ortama yaydığı sıcaklığı azaltmış olursun.
Mesela 9700X işlemci sahibisin. Kule tipi bir soğutucu gayet yeterli soğutur ama sen 360mm Sıvı soğutma ve iyi kasa alınca işlemcin 65 derece değil 55 derece civarında çalışınca ekran kartın da ona göre 4-5 dereceye kadar daha serin çalışabiliyor çünkü işlemcinin ortama saldığı sıcaklık daha az oluyor.
@14381, AMD yazılımda topladı. Almanya'da 9070XT NVIDIA'daki denk rakiplerini gecmis satışta. Yeni FSR da DLSS gibi donanım tabanlı.
FSR iyi mi bu görüntüyü bozmadan hallediyor mu hocam, peki hangi 9070 XT modelini takibe alayım, soğutması iyi, sessiz vs? Vatan Bilgisayar üzerinden taksitle alışveriş yapıyorum genelde.
FSR iyi mi bu görüntüyü bozmadan hallediyor mu hocam, peki hangi 9070 XT modelini takibe alayım, soğutması iyi, sessiz vs? Vatan Bilgisayar üzerinden taksitle alışveriş yapıyorum genelde.
Soğumasını bilmiyorum da şimdiye kadar şikayet gormedim. FSR 4 güzel DLSS kadar değil ama o kıvama geldi bence
Spartan
Başarılı
FSR DLSS ile yarışır seviyede ama gidip Vatan PC'den kazık fiyata alma.FSR iyi mi bu görüntüyü bozmadan hallediyor mu hocam, peki hangi 9070 XT modelini takibe alayım, soğutması iyi, sessiz vs? Vatan Bilgisayar üzerinden taksitle alışveriş yapıyorum genelde.
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-