• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

15.000.000 TL'ye kadar yüksek konforlu araç tavsiyesi

Bütçe
15.000.000 TL
SUV platformu tercihimdir ama sedan tavsiyelerine de açığım.
SUV düşünüyorsanız Volvo XC90’a mutlaka bakın derim. Bu bütçede konfor, güvenlik ve uzun yol rahatlığını en iyi birleştiren araçlardan biri. Özellikle koltukları ve kabin yalıtımı çok başarılı. Sürekli kullanılacak bir araç olacaksa sadece donanıma veya motor gücüne değil, birkaç saatlik sürüşten sonra ne kadar dinç indiğinize de bakmak lazım. XC90 bu konuda oldukça iddialı bir araç.

Köy yollarında 15 milyonluk aracı çukur ne varsa sokacaksın yani. Ben 15 milyona araç alacağım köy yollarına sokacağım.

15 Miyon bende olmuş olsa bir araç satın almış olsam hayatta değil köy yolu, taşlık araziye bile sokmam. Alacak olan KS'ye geçmiş olsun. Bol bol arızalı günler dilerim.

@Eagles Daha doğru öneriler yapabilir diye düşünüyorum.

Bu bütçelerde alınabilecek en iyi ve evladiyelik araç Land Cruiser Prado modelidir. XC90 falan yanında sönük kalır. Araziye sok, savaşa git, düz yolda kullan, sert davran, işkence et yine de dayanır.

Link örnektir bu arada. İnanılmaz iyi bir araçtır. Konfor, sağlamlık, donanım, şanzıman, motor aklına gelebilecek her şeyi fazlasıyla sağlar sana.

Aynen öyle. Alırım köy şartlarına dayanacak bir araç geri kalan parayla da daire ya da toprak alırım. O kadar parayı arabaya vermem bile.

SUV olarak XC90.

Toyota her yola gelir. XC90 biraz pirestij işi, genel olarak business takılanlar tercih ediyor.

@Eagles Hocam çok haklısınız, Land Cruiser Prado’yu tamamen unutmuşum. Konfor, sağlamlık ve uzun ömürlülüğü aynı potada eriten araç sayısı çok az. Bu bütçede Prado alıp gerisini çok da düşünmemek lazım. Yıllarca sorunsuz binilebilecek, değerini koruyacak ve her şartta işini yapacak araçlardan biri.

Köy yollarında 15 milyonluk aracı çukur ne varsa sokacaksın yani. Ben 15 milyona araç alacağım köy yollarına sokacağım.

Kardeş, sen arabayı mezara götürme gibi bir fetişe sahip olabilirsin ama benim öyle bir fetişim yok. Arabayı sağda solda statü şovu yapmak için görgüsüzlük amacıyla alacağımı mı söyledim? Amacı yolculuk olan bir şeyi evinin garajında yıllandırmak, yüzüne bakmak için alıyorsanız ne mutlu size. Ben sizden yatırım tavsiyesi istemedim, bu paraya sahip olsanız ne yapacağınızı da sormadım, niye bana yok onu yap bunu yap gibi tavsiyeler vermeye çalışıyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…