Kliv

Çalışkan
PUBG, CR, Standoff, Gorebox, Roblox ve korku oyunları oynarım. Fazla fotoğraf çekerim, kamerası iyi olsun, ısınma yapmasın ve edit yapıyorum telefonda, işlemcisi iyi olsun. Hafızası da 256 GB olsun. 20K'ya kadar arttırabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG, CR, Standoff, Gorebox, Roblox ve korku oyunları oynarım. Fazla fotoğraf çekerim, kamerası iyi olsun, ısınma yapmasın ve edit yapıyorum telefonda, işlemcisi iyi olsun. Hafızası da 256 GB olsun. 20K'ya kadar arttırabilirim.

Samsung S21 FE öneririm. Alalı iki üç sene oldu kamerası hala güzel çalışıyor. İnstagram'da kendi çapımda doğa fotoğrafları vs. paylaştığım bir hesabım var. İnceleyebilirsin. Alırken Iphone 11 ile kıyaslayıp almıştım, bu daha iyi. (Hesabım: aka.sunsettime)

İstekleriniz bu bütçenin fazlası haberiniz olsun.

Bence bu amaçlar için yurt dışı kayıtlı bir telefon almalısın. Bu bütçede PUBG'de kasmayan cihaz yok. Kasıyor derken arada bir drop girmesinden bahsediyorum. İleride daha da artabilir. En aşağı 8 Gen 3, Dimensity 9300 veya biraz zaman sonra çıkış yapacak X8 Pro'nun işlemcisi Dimensity 8500, PUBG'de kasmadan oynatır.

Eğer illaki Türkiye cihazı sıfır olacak derseniz ve kameradan ödün verirseniz X8 Pro öneririm.

Hem kamera hem de işlemci istiyorsan yurt dışı kayıtlı bir cihaz almaktan başka çaren yok. 2. el Türkiye cihazı bile bulamazsın o fiyata. Ancak yurt dışı kayıtlı.

20 bin TL bütçe bu istekler için birazcık az kalıyor. Yani isteklerinizi aşağı yukarı yapacak cihazlar var ama tam anlamıyla yok.

Bu arada olur da bütçe arttırırsanız şu ısınma olayına bu kadar takılınmaması gerektiğini düşünüyorum. Güçlü cihaz ısınır. Tabii ki bu ısınma günlük işlemlerde belirli sınırları aşmamalı ama onun dışında ısınması performansını aşırı düşürmediği sürece gayet normaldir. 7 gen 3 ve ayarı ya da daha alt işlemciler genelde ısı konusunda sorun çıkarmaz çünkü güçsüz. Bu Ferrari'den Clio gibi yakmasını ve onun gibi küçük radyatörle soğumasını beklemekle aynı şey. Bu detayı çoğu kullanıcı kaçırıp sonra üst düzey cihaza ilk defa geçince ısınmasından şikayetçi oluyor.

Isınma dediğim soğutucu alacak kadar abartı olmaması, sadece oyunda ısınsa tamam ama hemen ısınıp performans düsüsü yaşanmasın. PUBG dediğim akıcı 60-90 FPS, stop yemesin akıcı olsun yeter. 20kya kadar cıkarırım ilerdi sıkıntı.

Techno camon 40 Pro nasıldır 20k.

Son düzenleme:
Isınma dediğim soğutucu alacak kadar abartı olmaması, sadece oyunda ısınsa tamam ama hemen ısınıp performans düsüsü yaşanmasın. PUBG dediğim akıcı 60-90 FPS, stop yemesin akıcı olsun yeter. 20kya kadar cıkarırım ilerdi sıkıntı.

Eğer tam isteklerimi karşılasın derseniz Honor 400 Pro, S24 FE alabilirsin.
Tam isteklerini karşılamaz ama yine de memnun edecek cihazlar ise Honor 400 A56 POCO F6 olur.
@Kliv Tecno Camon 40 Pro alınmaz.