Bütçe
15.000-20.000 TL

anon

Uzman
Evet arkadaşlar. İlk kez oyuncu koltuklarına baktım ve almaya niyetlendim. Birkaç şey araştırdıktan sonra herkesin bir şeylerden muzdarip olduğunu gördüm.

Hawk, Exvega, Zio, xDrive vb.

Siz değerli forum üyelerine danışarak hangi markayı neden tercih etmeliyim?

Deri istemiyorum. Ürünün mekanizmaları, ayakları sağlam olsun. Bel ve boyun yastıkları iyi şekilde rahat ettirecek. 180 derece açı olsun. Bir de yarasa mekanizma.

Hocam şahsen XDrive koltuğumu çöpe atıyorum onun yerine XDrive tarsus siparişi verdim. Oyuncu koltuklarına bu kadar para vermeye değmez yani verseniz de uzun Ömürlü veya konforlu olmuyorlar. Benimkinin şu an derileri falan paramparça. Bugün gelecek koltuğun bakalım. Çok oturacaksanız hocam konfor odaklıysa ofis koltuğu alın hocam.

Hocam şahsen xDrive koltuğumu çöpe atıyorum onun yerine xDrive Tarsus siparişi verdim. Oyuncu koltuklarına bu kadar para vermeye değmez yani verseniz de uzun ömürlü veya konforlu olmuyorlar. Benimkinin şu an derileri falan paramparça. Bugün gelecek koltuğun bakalım. Çok oturacaksanız hocam konfor odaklıysa ofis koltuğu alın hocam.

Yeri gelecek uzun saatler oturulacak. Deri istemediğimi belirttim zaten. Konfor evet önemli. O kadar bel desteği vs. hikaye mi hepsi?