Hocam ben fiyat ve parça kalitesi olarak 3060'ı önerdim size. İsterseniz anakart, RAM, SSD gibi parçaları teker teker karşılaştırmasına bakın ona göre alın. Bakmadan da almayın. Arkadaşa laf anlatamadım ama siz karşılaştırmadan almayın.
Hocam alınmaz bu monitör. Bence sistem alırken fiyatı kısıp daha iyi monitör alın. FPS oyunu oynuyorsunuz birde yani 100hz kötü ve yüksek sistemde 100 hz kötü olur benim fikrim.
Hocam alınmaz bu monitör. Bence sistem alırken fiyatı kısıp daha iyi monitör alın. FPS oyunu oynuyorsunuz birde yani 100hz kötü ve yüksek sistemde 100 hz kötü olur benim fikrim.
Anladım vallaha sağolun kusura bakmayın akşam akşam yoruyorum o zaman düz 144 Hz o monitör sorun çıkartmassa asus iyidir alırım hiç sorun değil geriye kalan klavye mouse kulaklık pc masası duvar dolabı figür koymak için led ışıklandırmalar onlarda artık benim göz zevkime göre hall edicem
O Zaman Gönül rahatlığıyla bu geceyi geçirebilirim tekrardan yardımcı olan bütün arkadaşlara teşşekkür ederim hakkınızı helal edin sayenizde en yakın zamanda alıcam inşallah hepiniz allaha emanet olun bir gün tekrar görüşmek üzere <3
Hocam ben fiyat ve parça kalitesi olarak 3060'ı önerdim size. İsterseniz anakart, RAM, SSD gibi parçaları teker teker karşılaştırmasına bakın ona göre alın. Bakmadan da almayın. Arkadaşa laf anlatamadım ama siz karşılaştırmadan almayın.