Bütçe
15.000-20.000
Hocam ben fiyat ve parça kalitesi olarak 3060'ı önerdim size. İsterseniz anakart, RAM, SSD gibi parçaları teker teker karşılaştırmasına bakın ona göre alın. Bakmadan da almayın. Arkadaşa laf anlatamadım ama siz karşılaştırmadan almayın.
Tamamdır hocam dikkat ederim yine de sağolun bilgilendirmeniz için

Twisted Minds 24 TM24FHD100IPS FHD 100HZ 1MS HDMI VGA IPS FREESYNC/GSYNC ÃERÃEVESİZ GAMING MONİTÃR Fiyatı, Yorumları - Trendyol Birde böyle ucuzundan monitörü kullansam benim için bir sorun yaratırmı kasayla monitör uyumlu olur mu ileride 2. monitör alırım keyfime göre

Twisted Minds 24 TM24FHD100IPS FHD 100HZ 1MS HDMI VGA IPS FREESYNC/GSYNC ÃERÃEVESİZ GAMING MONİTÃR Fiyatı, Yorumları - Trendyol Birde böyle ucuzundan monitörü kullansam benim için bir sorun yaratırmı kasayla monitör uyumlu olur mu ileride 2. monitör alırım keyfime göre
Hocam alınmaz bu monitör. Bence sistem alırken fiyatı kısıp daha iyi monitör alın. FPS oyunu oynuyorsunuz birde yani 100hz kötü ve yüksek sistemde 100 hz kötü olur benim fikrim.

100Hz değil de 144Hz alsan daha iyi olur. Daha bilindik markalara yönelmeni öneririm bir de.

Örneğin:

Hocam alınmaz bu monitör. Bence sistem alırken fiyatı kısıp daha iyi monitör alın. FPS oyunu oynuyorsunuz birde yani 100hz kötü ve yüksek sistemde 100 hz kötü olur benim fikrim.
100Hz değil de 144Hz alsan daha iyi olur. Daha bilindik markalara yönelmeni öneririm bir de.

Örneğin:
Anladım vallaha sağolun kusura bakmayın akşam akşam yoruyorum o zaman düz 144 Hz o monitör sorun çıkartmassa asus iyidir alırım hiç sorun değil geriye kalan klavye mouse kulaklık pc masası duvar dolabı figür koymak için led ışıklandırmalar onlarda artık benim göz zevkime göre hall edicem

Estağfurullah. Sorun çıkartmaz sağlam monitördür.
O Zaman Gönül rahatlığıyla bu geceyi geçirebilirim tekrardan yardımcı olan bütün arkadaşlara teşşekkür ederim hakkınızı helal edin sayenizde en yakın zamanda alıcam inşallah hepiniz allaha emanet olun bir gün tekrar görüşmek üzere <3

Hocam ben fiyat ve parça kalitesi olarak 3060'ı önerdim size. İsterseniz anakart, RAM, SSD gibi parçaları teker teker karşılaştırmasına bakın ona göre alın. Bakmadan da almayın. Arkadaşa laf anlatamadım ama siz karşılaştırmadan almayın.
Anlayacak bir şey yok ki.
Ventus 3060'a, H610M-E'ye, Vengeance LPX RAM'lere iyi diyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör: