Bütçe
15.000-20.000

ILoveMaju

Uzman
Merhaba arkadaşlar,

Aylık 18.000 TL gelirim var ve bugüne kadar hiç ahım şahım bir bilgisayara sahip olamadım; hatta 4 GB RAM'i geçememiş biriyim. Özellikle CS:GO gibi oyunların hastasıyım. Şimdi, bütçem 15.000 - 20.000 TL aralığında ve bu parayla tanınmış, güvenilir bir kasa almak istiyorum.

Özellikle Valorant, Minecraft, CS:GO gibi oyunları rahatça oynayabileceğim bir sistem arıyorum. İlk defa güzel bir sistem toplamak istiyorum, bu yüzden kasa iyi ve sağlam olsun. Bu bütçeyle istediğim gibi bir sistem bulabilir miyim?

Ayrıca, bu bilgisayarı nereden alabileceğimi de bilemiyorum. İtopya gibi online mağazalar güvenilir midir? Hangi sitelerden veya mağazalardan bu bütçeye uygun kaliteli bir kasa alabilirim? Bu konuda bilgili arkadaşlardan öneri bekliyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim!

Teşekkürler şimdiden!

https://www.vatanbilgisayar.com/int...-3060-ventus-12gb-500gb-m-2-ssd-16gb-ram.html Hocam işlemciyi i5 12400f yapın eğer isterseniz. Yani daha iyi olur ama i3 12100f ile de oynarsınız rahatça istediğiniz oyunu. İsterseniz bir de ssd yükseltin.
Ayrıca, itopya,vatan,sinerji,gaminggen,incehesap gibi siteler güvenlidir.

Hocam ramler çok iyi değil gibi. Fiyatına değeceğini düşünmüyorum. SSD'de yükseltilebilir.

Merhaba arkadaşlar,

Aylık 18.000 TL gelirim var ve bugüne kadar hiç ahım şahım bir bilgisayara sahip olamadım; hatta 4 GB RAM'i geçememiş biriyim. Özellikle CS:GO gibi oyunların hastasıyım. Şimdi, bütçem 15.000 - 20.000 TL aralığında ve bu parayla tanınmış, güvenilir bir kasa almak istiyorum.

Özellikle Valorant, Minecraft, CS:GO gibi oyunları rahatça oynayabileceğim bir sistem arıyorum. İlk defa güzel bir sistem toplamak istiyorum, bu yüzden kasa iyi ve sağlam olsun. Bu bütçeyle istediğim gibi bir sistem bulabilir miyim?

Ayrıca, bu bilgisayarı nereden alabileceğimi de bilemiyorum. İtopya gibi online mağazalar güvenilir midir? Hangi sitelerden veya mağazalardan bu bütçeye uygun kaliteli bir kasa alabilirim? Bu konuda bilgili arkadaşlardan öneri bekliyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim!

Teşekkürler şimdiden!
Geçenlerde 19 bin TL'e Ryzen 5 8400F RX 7600 DDR5 sistem gelmişti. Bunun gibi daha fazla sistem gelebilir forumdaki sıcak fırsatlar kategorisini takip et.

Gözden geçiriceğim teșekkürler
https://www.vatanbilgisayar.com/int...-3060-ventus-12gb-500gb-m-2-ssd-16gb-ram.html Hocam işlemciyi i5 12400f yapın eğer isterseniz. Yani daha iyi olur ama i3 12100f ile de oynarsınız rahatça istediğiniz oyunu. İsterseniz bir de ssd yükseltin.
Ayrıca, itopya,vatan,sinerji,gaminggen,incehesap gibi siteler güvenlidir.

Hocam ramler çok iyi değil gibi. Fiyatına değeceğini düşünmüyorum. SSD'de yükseltilebilir.
Ayıp olmazsa hocam dediğim gibi hiç ahım șahım pc toplamadığım için bilgi sahibi değilim RTX 4060 Ryzen 5 5600 Sistem önüme çok düștü bu fiyat aralığında bulunabilirmi cidden iyi bir performans sağlarmı sizin attığınız kasada ufak değișiklikler yapsam oda iș görebilir ama tam güvenceye almak istiyorum

Bütçe çıkarsa bunu,

Çıkamazsa da bunu al.

Her iki site de güvenilir.

O dediğin sistemlerde işlemci ve ekran kartını basıyorlar. Geriye çöp parçaları koyuyorlar. İyisine denk gelinirse alınabilir ama çoğu sistem dediğim gibi.
19K'ya RX6600/12100F sistemden her türlü daha iyidir. Pek farkları da yok zaten parça kalitesi açısından.

Yeni konular