Bütçe
15.000-20.000
Gözden geçiriceğim teșekkürler.

Ayıp olmazsa hocam dediğim gibi hiç ahım șahım PC toplamadığım için bilgi sahibi değilim RTX 4060 Ryzen 5 5600 sistem önüme çok düștü bu fiyat aralığında bulunabilir mi cidden iyi bir performans sağlar mı sizin attığınız kasada ufak değișiklikler yapsam oda iș görebilir ama tam güvenceye almak istiyorum.

Hocam eğer i5 12400F yaparsanız sorun yaşamazsınız. Aynı sistemi kullanıyorum pişman olmazsınız açmadığı oyun yok. Bu fiyata çok iyi 1.5 sene önce 18'e aldım bu fiyata kaçırmayın derim ama hemen almamanızı öneririm. Yarın gece 10'da İncehesap'ta gaming gecesi var oraya bakabilirsiniz indirim geliyor oraya.

Bütçe çıkarsa bunu,

Çıkamazsa da bunu al.

Her iki site de güvenilir.
Yine alta yazdığım gibi kusura bakmayın ilk defa sağlam bir șey toplamak istiyorum üstekki sistemi çok fazla gördüm. Dediğim oyunları yüksek grafikte rahat fps alabiliceğim șekilde oynatabilirmi

Hocam eğer i5 12400F yaparsanız sorun yaşamazsınız. Aynı sistemi kullanıyorum pişman olmazsınız açmadığı oyun yok. Bu fiyata çok iyi 1.5 sene önce 18'e aldım bu fiyata kaçırmayın derim ama hemen almamanızı öneririm. Yarın gece 10'da İncehesap'ta gaming gecesi var oraya bakabilirsiniz indirim geliyor oraya.
Anladım hocam cansınız sizin gibi insanlar varken ne mutlu bana elleriniz dert görmesin kaçırmamaya çalıșıcağım

Yine alta yazdığım gibi kusura bakmayın ilk defa sağlam bir șey toplamak istiyorum üstekki sistemi çok fazla gördüm. Dediğim oyunları yüksek grafikte rahat FPS alabileceğim șekilde oynatabilir mi?

Hocam attığım sistem oynatır her oyunu i5 12400F ve SSD yüksek halinde alırsanız. 19 bin civarına geliyor SSD 1 TB seçerseniz. YouTube'dan testlerinede bakabilirsiniz oynatmadığı oyun yok.

Yine alta yazdığım gibi kusura bakmayın ilk defa sağlam bir șey toplamak istiyorum üstekki sistemi çok fazla gördüm. Dediğim oyunları yüksek grafikte rahat fps alabiliceğim șekilde oynatabilirmi
Hocam üstteki sistem stoğu tükenmediği için hep görmeniz normal. Dediğin oyunları çok rahat oynatır.

Bu da çok pahalı hocam yahu. 12100F ve A750'li sistemler 15-16K'ya satılırken saçma geliyor bunu almak.

Hocam attığınız sistemde ekran kartı ve işlemciye basmışlar bence. Parçalar çok kötü.

Hocam bence şu an çok makul. En son 6700XT 4-5 ay önce gördüm.
1 hafta bile önce vardı.
Hatta hala var.
6700'müş. Yine de daha mantıklı bana göre.

Bu da çok pahalı hocam yahu. 12100F ve A750'li sistemler 15-16K'ya satılırken saçma geliyor bunu almak.

1 hafta bile önce vardı.
Hatta hala var.
6700'müş. Yine de daha mantıklı bana göre.

Hocam 13 ve 14. nesiller kronik sorunlu. Ayrıca P3 Plus önermiyorum. Kasada Rampage yani resmen ben yanardağıyım diye bağırıyor. Bunları değiştirince fiyat olarak artıyor bayağı.

Arkadaşın attığı sistem (@Daffy Duck) ile sizin attığınız sistemin parça kalitesi açısından neredeyse hiç farkı yok. Sistemi kendiniz satıyormuş gibi yorum yapmazsanız daha iyi olur.

Hocam doğru baktığınıza emin misiniz? Arkadaşın attığında güzel parça göremedim o fiyata şahsen değmez pişman eder. Benim attığımda H610M-E, MSI 3060, Corsair 8x2 Vengeance, Samsung 980 ve M100a var. Fiyatına göre çok iyiler. Sizi rahatsız eden nedir?