Bütçe
20.000 TL
Rica ederim. Bir bilgi daha vereyim. Yanilmiyorsam CMF Phone 1 alana 45W Nothing şarj aletide veriyorlardi sanirim. Bir de aksesuar hediyesi denk gelebilir. Kartlik gibi. Soyle bir şey.

Hocam ben o konuyu netleştirdim. Evofone'dan 9.999₺'ye alınca o hediyeler verilmiyor. Trendyol'dan falan 13 küsur K₺'ye alınca dahil oluyormuş.

Sözde hediye yani :). Olmasa da olur, cihaz zaten gayet F/P...

Hocam ben o konuyu netleştirdim. Evofone'dan 9.999₺'ye alınca o hediyeler verilmiyor. Trendyol'dan falan 13 küsur K₺'ye alınca dahil oluyormuş.

Sözde hediye yani :). Olmasa da olur, cihaz zaten gayet F/P...
Hediyesiz hali bile f/p açıkçası. Fakat öğrenmiş oldum bunu da. Bilgi için teşekkürler.

İthalatçı garantili... Sonradan IMEI atılmış olma ihtimali çok yüksek.

Kaldı ki CMF bu Redmi'den çok daha iyi...

Evet yasal değil ve bu anlaşılırsa satıcının da ceza alma ihtimali var.

Kaldı ki e-Devlet'te sorgulayınca farklı bir cihaz çıkacak, garanti sorun vesaire vesaire...

Kısacası bulaşma bile :).
Tamamdır hocam tavsiyelerinizi dikkate alacağım.

Telefonu sipariş ettim. Gelince bir Custom ROM tavsiyenizi alırım. 🫠

@Silinen üye, @Simon, Hocalar telefon elime ulşatı KernelSU Next ile root attım. Şimdi sıra Custom ROM kurmakta. Önerdiğiniz bir ROM var mı sorunusz çalışacak?

Son düzenleme:
Tamamdır hocam tavsiyelerinizi dikkate alacağım.

Telefonu sipariş ettim. Gelince bir Custom ROM tavsiyenizi alırım. 🫠

@Silinen üye, @Simon, Hocalar telefon elime ulşatı KernelSU Next ile root attım. Şimdi sıra Custom ROM kurmakta. Önerdiğiniz bir ROM var mı sorunusz çalışacak?
Hayırlı olsun. @Heribert Yavuz CMF Phone 1 için ROM önerin var mı? Benim ROM bilgim sıfır. Yanlış yönlendirme yapmak istemem.