Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 15-20K
Pil omru sizin icin onemli mi? 14 inc mi yoksa 15.6 inc mi tercih edersiniz?
pil ömrü önemli değil önemli olan sıfır olması 15.6 tercih ederimPil omru sizin icin onemli mi? 14 inc mi yoksa 15.6 inc mi tercih edersiniz?
2.el sadece gaming alırım
Böyle bir ürün buldum ekran kartı eski sürüm tabii ki ama alınır mı?
Galiba siz oyun odakli sistem istiyorsunuz, attiginiz alinmaz oncelikle onu soyleyeyim. Oyun odakli bir sey alacaksaniz dedigim gibi zaten bu sifir is-verimlilik laptoplarini direkt gecin. Ben de 7730U makine var en kral islemcili o segmentte, CS'yi zar zor oynatiyor.
Gaming laptop icin ikinci elden bakin, sifirla ugrasmayin ya teshir ya vitrin urunu olur onlar da saglikli degil. Sehrinizi soylerseniz bakarim sitelerden.
Gaming laptop icin ikinci elden bakin, sifirla ugrasmayin ya teshir ya vitrin urunu olur onlar da saglikli degil. Sehrinizi soylerseniz bakarim sitelerden.
Galiba siz oyun odakli sistem istiyorsunuz, attiginiz alinmaz oncelikle onu soyleyeyim. Oyun odakli bir şey alacaksaniz dedigim gibi zaten bu sifir is-verimlilik laptoplarini direkt gecin. Ben de 7730U makine var en kral islemcili o segmentte, CS'yi zar zor oynatiyor.
İstanbul'da yaşıyorum semt fark etmez ama ne kadar güvenebilirimki
Yeni konular
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-