Bütçe
15.000-20.000 TL

merict

Uzman
Merhaba arkadaşlar,

Anneme bir telefon almayı düşünüyoruz. Fiyat aralığı aşağı yukarı biraz oynayabilir, Samsung marka öncelikli olur. Günlük kullanım için olacak daha çok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

Anneme bir telefon almayı düşünüyoruz. Fiyat aralığı aşağı yukarı biraz oynayabilir, Samsung marka öncelikli olur. Günlük kullanım için olacak daha çok.

Bütçeyi artırırsanız A56 almanızı öneririm. Eğer artmıyorsa A36 alın.
A35 ve A55 önermem hem fiyatları pahalı hem A36 A55 ile aynı donanıma sahip.
Honor 400 ile A56 arasında bir tercih yapabilirsiniz ama A56 şahsi olarak öneririm. Bir de annenize mağazada telefonlara bir göz gezdirmesini öneririm. Hangisi daha hoşuna gittiyse onu alın bence. Sonuçta o kullanacak.

Honor 400, POCO X7, A56 bakın hocam.

Annem icin satın alacağım demiş POCO X7 önermişsin X6 Pro alsın 120 FPS PUBG oynar, geriye kalan 2 cihazada katılıyorum.

Bütçeyi artırırsanız A56 almanızı öneririm. Eğer artmıyorsa A36 alın.
A35 ve A55 önermem hem fiyatları pahalı hem A36 A55 ile aynı donanıma sahip.
Honor 400 ile A56 arasında bir tercih yapabilirsiniz ama A56 şahsi olarak öneririm. Bir de annenize mağazada telefonlara bir göz gezdirmesini öneririm. Hangisi daha hoşuna gittiyse onu alın bence. Sonuçta o kullanacak.

Honor 400'ün rakibi A56 A36 değil Samsung arayüzünden vazgeçmek istemezse o zaman değerlendirilir.

Honor markasını tanımıyorum bu yuzden ne kadar uzun ömürlü olacağı hakkında yorum yapamam ama Samsung Galaxy A56'yı kesinlikle öneririm. Kendim şu an A52 kullanıyorum. Kılçıksız 4 sene oldu hala daha akıcı şekilde kullanılıyor. Bu belirttiğiniz bütçeye kesinlikle A56 tercih edilmeli diyorum.

Hocam arkadaşlar önermişler ama aileniz ile gidin bakın Honor 400'ü vatan da bulursunuz Samsung a 56 ise daha rahat bulunur. Şahsen Honor 400 Pro kullann bırı olarak Honor 400'ü öneririm. Ama A56 da alsanız Honor 400 de alsanız pişman olmazsınız. Ben şahsen batarya ve kamerasından dolayı 400'ü öneririm ama son karar sizin şimdiden hayırlı olsun.