15.000-20.000 TL laptop önerisi

Bütçe
15.000-20.000 TL

RFKaya

Başarılı
Arkadaşlar işyerinde kullanmak için günün 12 saati açık kalacak bir laptop arıyorum. Sadece internette çok fazla sekme aynı anda açık tutulacak, Excel vesaire kullanılacak ve birden fazla monitör bağlanacak. Ekran kartı hiç önemli değil render veya oyun işi yok. Ayrıyeten birkaç adisyon cihazı ve yazıcı bağlanılacak diye macOS'da çalışmaması yönünde endişelerim var eğer o yüzden MacOS'a yanaşmıyorum. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Hocam 4000₺ ekleme şansın olursa HP Victus FB2028NT alabilirsin. İris XE graphics kullanmak yerine RX 6550M kullanırsın.

Victus 15'ler kronik sorunlu. Alınmaz. Ayrıca işyerinde kullanmak için istemiş. İşyerinde neden gaming laptop kullansın?
Kronik sorunlu mu bilmiyorum ama bende şu zamana kadar sıkıntı çıkmadı. Ayrıca oyun bilgisayarlarının tek amacı oyun değil. ROG strix laptopta eposta da okursun.

Kronik sorunlu mu bilmiyorum ama bende şu zamana kadar sıkıntı çıkmadı. Ayrıca oyun bilgisayarlarının tek amacı oyun değil. ROG strix laptopta eposta da okursun.
Arkadaşlar işyerinde kullanmak için günün 12 saati açık kalacak bir laptop arıyorum.
Gaming laptopların şarj konusunda iyi olduğu söylenemez. ROG Strix laptopta e-posta okursun da 12 saat açık kalabilir mi bilinmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…