Kötü olmayan kalemler de var, oyun konusunda IPad'da A16 işlemci var, ekran 60Hz fakat Android tabletten daha iyi oynatır.
Casper al demene katılmıyorum, ben olsam asla Casper almam. Sadece yazılım değil donanım konusunda da iyi değil.

A16 işlemci iyi ama PUBG'den tut her oyunda 60 FPS oynatacak. Ne değişecek?
Çakma kalemlerin hiçbir türlüsü alınmaz. Orijinalin yerini tutmuyor her iki türlüde kullandım hen iPad hem Android tablet.
Casper'ın donanımı gayet yeterli fiyat segmentinde. Her oyunumin 60 FPS çalıştıracak bir tablet. Apple'ın 27 28klık tabletinde bile olmayan OLED'in olmasıda ayrı bir artı yanı.
Ben konu sahibinin yerinde olsam pad 7 S10 FE Tab H10 üçlüsünden birini seçerdim. Hatta sadece ders içinse MatePad 11.5 2024 alırdım çok para vermeye gerek yok.

A16 işlemci iyi ama PUBG'den tut her oyunda 60 FPS oynatacak. Ne değişecek?

PUBG'de kalabalık bir alana atlasan bile FPS düşmeyecek, Android cihazlarda cihaz iyi olsa bile FPS stabil olmuyor. PUBG'de sabit 60 FPS'de oynayacaksın, öbür cihazda FPS yer yer 60'ın altına düşecek, stabil olmayacak.

Casper'ın donanımı gayet yeterli fiyat segmentinde. Her oyunumin 60 FPS çalıştıracak bir tablet. Apple'ın 27 28klık tabletinde bile olmayan OLED'in olmasıda ayrı bir artı yanı.

Donanım ile iş bitmiyor, sağlamlık ve uzun ömür önemli. Teknik servislerden gördüğüm kadarı ile tamire gelen cihazların çoğu Casper marka.

PUBG'de kalabalık bir alana atlasan bile FPS düşmeyecek, Android cihazlarda cihaz iyi olsa bile FPS stabil olmuyor. PUBG'de sabit 60 FPS'de oynayacaksın, öbür cihazda FPS yer yer 60'ın altına düşecek, stabil olmayacak.

Donanım ile iş bitmiyor, sağlamlık ve uzun ömür önemli. Teknik servislerden gördüğüm kadarı ile tamire gelen cihazların çoğu Casper marka.

Pad 7 S10 FE gibi bir cihazda drop yemezsin :) kaldı ki onlardan daha kötü Kirin işlemcili Huawei tablet stabil 60 FPS oynatıyor.
Dediğin gibi sağlamlıkta önemli. Ve iPad 10 ve 11.nesil asla sağlam değiller. Videolara bakabilirsin. Casper almasa bile dediğim iki cihaz üzmeyecektir ve uzun ömürlü cihazlar olacaktır. Yıl 2015 değil artık.

S10 FE'ler gereksiz pahalı gibi. Ya Xiaomi Pad 7 alıp aksesuarlarını Amazon, Tümü, AliExpress gibi yerlerden ekstra ücretle temin edeceksiniz, ya da kalemli Lenovo Idea Tab Pro alacaksınız ancak kutusundan kılıf ve şarj adaptörü çıkmıyormuş bilginiz olsun.

Arkadaşlar Honor Pad V9 almıştım fakat yazımı hoşuma gitmedi. Bazen kesiyordu, nokta koyması 1 sürüyor. İade ediyorum. Bunun yerine ne almalıyım? Tab S10FE/FE+, Lenovo Idea Tab Pro, Redmi Pad 7 arasında kaldım. Fakat Pad 7'de kalem çıkmıyor. Klavyesi çıksaydı onu alıp üstüne kalemini de alacaktım ama klavyesi de çıkmıyor galiba. Hepsiburada'da son yorum yazanlardan bazılarına gelmemiş orasını anlayamadım. Bunun dışında S10'un ekran yenileme hızı da 90Hz bu hoşuma gitmedi ancak kalemi ve yapay zekası da güzel. Lenovo ise tam aralarında kalıyor kılıf ve kalemle geliyor.
Tab S9 bak.

Arkadaşlar iade etmek için cihazı sıfırlamıştım sonra chatgpt'ye sorayım dedim bana farklı not uygulaması önerdi o yüzden tekrar kurulumu yaptım ve bu sefer daha önce yaşadığım donma kasma veya kalemdeki gecikmelerin hiçbirini yaşamadım sanki başka tabletmiş gibi oldu ve muhteşem yazıyor.

Arkadaşlar iade etmek için cihazı sıfırlamıştım sonra chatgpt'ye sorayım dedim bana farklı not uygulaması önerdi o yüzden tekrar kurulumu yaptım ve bu sefer daha önce yaşadığım donma kasma veya kalemdeki gecikmelerin hiçbirini yaşamadım sanki başka tabletmiş gibi oldu ve muhteşem yazıyor.
Kalem performansı ve yapay zekası nasıl bende v9 ve pad10 arasında kaldım birde kaç yıl güncelleme desteği var honorda?

Kalem performansı ve yapay zekası nasıl bende V9 ve pad10 arasında kaldım. Bir de kaç yıl güncelleme desteği var Honor'da?

Honor'un güncelleme desteği çok karışık. Müşteri hizmetlerine sormanızı öneririm.
Pad V9 daha iyi ekran daha iyi işlemci ile geliyor. Kalemli bulursan onu al. Bulamazsan pad 10.
Hiçbiri olmazsa MatePad 11.5 (2025) öneririm.

Honor'un güncelleme desteği çok karışık. Müşteri hizmetlerine sormanızı öneririm.
Pad V9 daha iyi ekran daha iyi işlemci ile geliyor. Kalemli bulursan onu al. Bulamazsan pad 10.
Hiçbiri olmazsa MatePad 11.5 (2025) öneririm.
Trendyol üzerinden sorduğumda 2-3 yıl alacak dediler. Xiaomi'de 4 yıl yazılım 6 yıl güvenlik veriyor ama kalemi ekstaran almak gerekiyor. S10FE'de ekosistemim samsung olduğu için mantıklı geliyor ama o da 90hz olduğu için pek içime sinmedi. Huawei'de almak pek istemiyorum açıkcası.

Trendyol üzerinden sorduğumda 2-3 yıl alacak dediler. Xiaomi'de 4 yıl yazılım 6 yıl güvenlik veriyor ama kalemi ekstaran almak gerekiyor. S10FE'de ekosistemim Samsung olduğu için mantıklı geliyor ama o da 90Hz olduğu için pek içime sinmedi. Huawei'de almak pek istemiyorum açıkçası.

Trendyol'dan değil de Honor'un kendisine sorun.
Xiaomi pad 7 daha çok oyun tableti gibi bir şey bence.
Ekosistem olduğundan S10 FE almak mantıklı. Güzel özellikleri var. Ama sen bilirsin. Diğerlerine göre ekranı zayıf.
Huawei ise ben aldım iyikide almışım çok memnunum. Tab S6 Lite yerine aldım bende ekosistemden vazgeçtim.