Bütçe
15.000-20.000 TL
Kişisel tercih... 15 Pro 5G birçok yönden A36'dan daha iyi bir cihaz, yonga - ekran - batarya - kamera gibi başat noktalarda hep daha önde :).

Ama A56 var, biraz daha zorlanırsa A57 var :D
Açıkçası Redmi gibi UI arayüzü rezil, eski kalitesinden çok uzak bir firmayı tercih etmezdim.
Anca kargocu isem çöp çipli ama 7000-8000 mAh bataryalı cihazları oluyor. O zaman tercih ederdim.

Ama A56 var, biraz daha zorlanırsa A57 var :D
Açıkçası Redmi gibi UI arayüzü rezil, eski kalitesinden çok uzak bir firmayı tercih etmezdim.
Anca kargocu isem çöp çipli ama 7000-8000 mAh bataryalı cihazları oluyor. O zaman tercih ederdim.

İşte 20K₺ bandına bulunuyorsa tercih etsin dedim o yüzden :).

Yoksa A36 alması daha mantıklı.

A56 - A57 dolaylarında da X8 Pro var ona bakarsak 😅, kamera dışında o bandın en iyi cihazı :).

Konu sahibine ben de Galaxy A36 almasını öneririm.

15 Pro 5G, Vatanda satıldığı fiyatı kesinlikle hak etmiyor bu arada. Bunun dışında, bu fiyat bandında, Galaxy A56, A37 ve M8 Pro 5G gibi cihazlar daha mantıklı bence.

Son düzenleme:
Konu sahibine ben de Galaxy A36 almasını öneririm.

15 Pro 5G, vatan da satıldığı fiyatı kesinlikle hak etmiyor bu arada. Bunun dışında 22K TL'ye Galaxy A56, A37 ve POCO M8 Pro gibi cihazlar daha mantıklı.

M8 Pro 5G önerin. Düz M8 Pro kötü.

İşte 20k₺ bandına bulunuyorsa tercih etsin dedim o yüzden :).

Yoksa A36 alması daha mantıklı.

A56 - A57 dolaylarında da X8 Pro var ona bakarsak 😅, kamera dışında o bandın en iyi cihazı :).

A56-A57 bandında olan X7 Pro ve X8 Pro yine tercih ve isteğe göre alınır.