Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 15.000-25.000 TL
quazar
Uzman
Hocam Exynos 1480 yerine daha güçlü CPU'su olan modeller mevcut mu?
Poco M8 5G modeli de güzel gibi ondan dolayı sordum.
ElonXMusk 60
Üstün
- Makaleler
- 1
25 bin TL A56 çıkabiliyor. Eğer bulabilirseniz A56 önerimdir.
quazar
Uzman
Bir tık daha ucuz muadil var mı?25 bin TL A56 çıkabiliyor. Eğer bulabilirseniz A56 önerimdir.
POCO ben çok sevmiyorum kamera konusunda pek iyi değil, Samsung genel olarak her özelliği eşit şekilde iyi yapıyor.
quazar
Uzman
A37 fena durmuyor. Ancak yenilenmiş iPhone seçenekleri nasıl? Ben iPhone 12 Pro modeli almayı düşünüyordum, yenilenmiş olarak.
Bence de hocam, şu anda baktım biraz.POCO ben çok sevmiyorum kamera konusunda pek iyi değil, Samsung genel olarak her özelliği eşit şekilde iyi yapıyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
ElonXMusk 60
Üstün
- Makaleler
- 1
POCO ben çok sevmiyorum kamera konusunda pek iyi değil, Samsung genel olarak her özelliği eşit şekilde iyi yapıyor.
Bu fiyatlara POCO var. Ama POCO konusunda ben de şüpheliyim. POCO yerine A37 alırdım ben olsam.
A37 fena durmuyor. Ancak yenilenmiş iPhone seçenekleri nasıl? Ben iPhone 12 Pro modeli almayı düşünüyordum yenilenmiş olarak.
Asla, yenilenmiş telefon alınmaz hocam hiçbir şekilde.+
Son düzenleyen: Moderatör:
quazar
Uzman
Neden alınmaz peki hocam, büyük firmaların ya da tanınmış firmalardan almakta mı sıkıntı var mı?Bu fiyatlara POCO var. Ama POCO konusunda ben de şüpheliyim. POCO yerine A37 alırdım ben olsam.
Asla, yenilenmiş telefon alınmaz hocam hiçbir şekilde.+