Bütçe
15.000-25.000 TL
Hocam kusura bakmayın ilk mesaj yazdığım hesaba giriş yapamıyorum bende bu hesabı açtım aynı kişiyim yani yanlış anlaşılmasın.
Hocam maalesef S25FE bandına çıkamam maksimum S24 FE alabilirim.

O zaman Galaxy A57 ya da Galaxy S24 FE bakın. Galaxy S24 FE daha mantıklı diyebilirim ancak güncel bir cihaz değil.

Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Bende biraz araştırma yaptım ve sizin dediklerinizide katarak yazacağım telefonlar içinden sizce hangisi alınır öneride bulunabilir misiniz ?
•Samsung A37.
•Nothing Phone 3A Pro.
•Xiaomi Redmi Note 15 Pro 5G.
•Samsung A56.
•Poco X7 Pro.

Nothing markası çok duyuyorum ama aksesuarları zor bulunuyormuş sizce bir sıkıntı çıkarır mı?

Sadece aksesuara değil yedek parçasına da bakman gerek, liseye geçtiğimde ailem Nokia'nın Android tabanlı bir modelini aldı cihaz bozulduğunda tamir ettiremedik ülkede yedek parçasını satan yer yoktu. O yüzden alacağın telefonun Türkiye'de teknik desteğinin olup olmadığına da dikkat et.

Sadece aksesuara değil yedek parçasına da bakman gerek, liseye geçtiğimde ailem Nokia'nın Android tabanlı bir modelini aldı cihaz bozulduğunda tamir ettiremedik ülkede yedek parçasını satan yer yoktu. O yüzden alacağın telefonun Türkiye'de teknik desteğinin olup olmadığına da dikkat et.

Önerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim.

@btr_55, @Asily, @5659 ,@Peter

Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Bende biraz araştırma yaptım ve sizin dediklerinizide katarak yazacağım telefonlar içinden sizce hangisi alınır öneride bulunabilir misiniz?
•Samsung a37.
•Nothing Phone 3A Pro.
•Samsung a56.
•Poco X7 Pro.

Hocalarım bu mesaja bakabilir misiniz teşekkür ederim.

Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Bende biraz araştırma yaptım ve sizin dediklerinizide katarak yazacağım telefonlar içinden sizce hangisi alınır öneride bulunabilir misiniz?
•Samsung A37.
•Nothing Phone 3A Pro.
•Samsung A56.
•Poco X7 Pro.

Daha önceki mesajlarınızdan yola çıkaraktan A56 öneriyorum. İsteklerinizi iki model karşılıyor zaten, birisi A56 diğeri de 3a Pro. Uzun süreli güncelleme istediğiniz için A56 öneriyorum.

Nothing Phone 3A Pro ile A56 alınabilir. Hangisini beğenirseniz onu alın.

Öneriniz için çok teşekkür ederim.

3A Pro ile Galaxy A56 en mantıklı seçim olur.

Daha önceki mesajlarınızdan yola çıkaraktan A56 öneriyorum. İsteklerinizi iki model karşılıyor zaten, birisi A56 diğeri de 3A Pro. Uzun süreli güncelleme istediğiniz için A56 öneriyorum.

Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim.