THE KEROXEA Üstün Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.693 Makaleler 20 Çözümler 21 Beğeniler 2.791 Yer Rockport City 18 Nisan 2026 #1 Bu yaz yeni telefona geçeceğim, bütçe 15 ile 35 bin arasında, hangi modelleri önerirsiniz? A17'den S25 FE'ye kadar tüm önerilere açığım. Marka fark etmiyor, taklitçi HONOR olmasın yeter.
Bu yaz yeni telefona geçeceğim, bütçe 15 ile 35 bin arasında, hangi modelleri önerirsiniz? A17'den S25 FE'ye kadar tüm önerilere açığım. Marka fark etmiyor, taklitçi HONOR olmasın yeter.
Simon Bilgin Konsol Kralı Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.166 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 16.763 18 Nisan 2026 #2 Nothing Phone 3 veya Nothing Phone 3a'yi tavsiye ederim. Taklitci olmaya uzak bir marka.
RapidLemming955 Üstün Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 2.949 Çözümler 3 Beğeniler 3.592 18 Nisan 2026 #3 https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nothing-phone-3-fiyati,629668641.html 35 olacaksa bunu öneririm. Tabii tasarımını beğendiyseniz. Şahsen ben tasarımını aşırı beğeniyorum.
https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nothing-phone-3-fiyati,629668641.html 35 olacaksa bunu öneririm. Tabii tasarımını beğendiyseniz. Şahsen ben tasarımını aşırı beğeniyorum.
KS KS THE KEROXEA Üstün Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.693 Makaleler 20 Çözümler 21 Beğeniler 2.791 Yer Rockport City 18 Nisan 2026 #4 Simon dedi: Nothing Phone 3 veya Nothing Phone 3a'yi tavsiye ederim. Taklitci olmaya uzak bir marka. Genişletmek için tıkla... RapidLemming955 dedi: https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nothing-phone-3-fiyati,629668641.html 35 olacaksa bunu öneririm. Tabii tasarımını beğendiyseniz. Şahsen ben tasarımını aşırı beğeniyorum. Genişletmek için tıkla... Nothing tasarımlarını bende beğeniyorum, özellikle 3A mükemmel duruyor, peki 3A Pro nasıldır?
Simon dedi: Nothing Phone 3 veya Nothing Phone 3a'yi tavsiye ederim. Taklitci olmaya uzak bir marka. Genişletmek için tıkla... RapidLemming955 dedi: https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nothing-phone-3-fiyati,629668641.html 35 olacaksa bunu öneririm. Tabii tasarımını beğendiyseniz. Şahsen ben tasarımını aşırı beğeniyorum. Genişletmek için tıkla... Nothing tasarımlarını bende beğeniyorum, özellikle 3A mükemmel duruyor, peki 3A Pro nasıldır?
Simon Bilgin Konsol Kralı Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.166 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 16.763 18 Nisan 2026 #5 THE KEROXEA dedi: Nothing tasarımlarını bende beğeniyorum, özellikle 3A mükemmel duruyor, peki 3A Pro nasıldır? Genişletmek için tıkla... Zoom ile isin varsa o da guzel bir telefon. Tasarimina ve cihaza ozel ilgin varsa tercih edebilirsin.
THE KEROXEA dedi: Nothing tasarımlarını bende beğeniyorum, özellikle 3A mükemmel duruyor, peki 3A Pro nasıldır? Genişletmek için tıkla... Zoom ile isin varsa o da guzel bir telefon. Tasarimina ve cihaza ozel ilgin varsa tercih edebilirsin.
RapidLemming955 Üstün Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 2.949 Çözümler 3 Beğeniler 3.592 18 Nisan 2026 #6 THE KEROXEA dedi: Nothing tasarımlarını bende beğeniyorum, özellikle 3A mükemmel duruyor, peki 3A Pro nasıldır? Genişletmek için tıkla... Alınır. Bütçenize göre seçebilirsiniz. Donanım olarak fark var arada. Günlük kullanım işinizi görür.
THE KEROXEA dedi: Nothing tasarımlarını bende beğeniyorum, özellikle 3A mükemmel duruyor, peki 3A Pro nasıldır? Genişletmek için tıkla... Alınır. Bütçenize göre seçebilirsiniz. Donanım olarak fark var arada. Günlük kullanım işinizi görür.
KS KS THE KEROXEA Üstün Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.693 Makaleler 20 Çözümler 21 Beğeniler 2.791 Yer Rockport City 18 Nisan 2026 #7 Simon dedi: Zoom ile isin varsa o da guzel bir telefon. Tasarimina ve cihaza ozel ilgin varsa tercih edebilirsin. Genişletmek için tıkla... RapidLemming955 dedi: Alınır. Bütçenize göre seçebilirsiniz. Donanım olarak fark var arada. Günlük kullanım işinizi görür. Genişletmek için tıkla... Tasarımına özel ilgim var, şeffaf ve ışıklı tasarım güzel duruyor hocam, bir de işletim sistemini çok övüyorlar, Nothing ön planda dursun o zaman.
Simon dedi: Zoom ile isin varsa o da guzel bir telefon. Tasarimina ve cihaza ozel ilgin varsa tercih edebilirsin. Genişletmek için tıkla... RapidLemming955 dedi: Alınır. Bütçenize göre seçebilirsiniz. Donanım olarak fark var arada. Günlük kullanım işinizi görür. Genişletmek için tıkla... Tasarımına özel ilgim var, şeffaf ve ışıklı tasarım güzel duruyor hocam, bir de işletim sistemini çok övüyorlar, Nothing ön planda dursun o zaman.
Simon Bilgin Konsol Kralı Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.166 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 16.763 18 Nisan 2026 #8 THE KEROXEA dedi: Tasarımına özel ilgim var, şeffaf ve ışıklı tasarım güzel duruyor hocam, bir de işletim sistemini çok övüyorlar, Nothing ön planda dursun o zaman. Genişletmek için tıkla... Ben Phone 1 kullaniyorum. Yazilim olarak begeniyorum.
THE KEROXEA dedi: Tasarımına özel ilgim var, şeffaf ve ışıklı tasarım güzel duruyor hocam, bir de işletim sistemini çok övüyorlar, Nothing ön planda dursun o zaman. Genişletmek için tıkla... Ben Phone 1 kullaniyorum. Yazilim olarak begeniyorum.
KS KS THE KEROXEA Üstün Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.693 Makaleler 20 Çözümler 21 Beğeniler 2.791 Yer Rockport City 18 Nisan 2026 #9 Simon dedi: Ben Phone 1 kullaniyorum. Yazilim olarak begeniyorum. Genişletmek için tıkla... Güzeeel, yeni modeller 5 yıl Android 7 yıl da güvenlik güncellemesi alıyor, gayet iyi gözüküyor.
Simon dedi: Ben Phone 1 kullaniyorum. Yazilim olarak begeniyorum. Genişletmek için tıkla... Güzeeel, yeni modeller 5 yıl Android 7 yıl da güvenlik güncellemesi alıyor, gayet iyi gözüküyor.