THE KEROXEA
Üstün
Bu yaz yeni telefona geçeceğim, bütçe 15 ile 35 bin arasında, hangi modelleri önerirsiniz? A17'den S25 FE'ye kadar tüm önerilere açığım. Marka fark etmiyor, taklitçi HONOR olmasın yeter.
Nothing Phone 3 veya Nothing Phone 3a'yi tavsiye ederim. Taklitci olmaya uzak bir marka.
Nothing tasarımlarını bende beğeniyorum, özellikle 3A mükemmel duruyor, peki 3A Pro nasıldır?
35 olacaksa bunu öneririm. Tabii tasarımını beğendiyseniz. Şahsen ben tasarımını aşırı beğeniyorum.
Zoom ile isin varsa o da guzel bir telefon. Tasarimina ve cihaza ozel ilgin varsa tercih edebilirsin.Nothing tasarımlarını bende beğeniyorum, özellikle 3A mükemmel duruyor, peki 3A Pro nasıldır?
Alınır. Bütçenize göre seçebilirsiniz. Donanım olarak fark var arada. Günlük kullanım işinizi görür.Nothing tasarımlarını bende beğeniyorum, özellikle 3A mükemmel duruyor, peki 3A Pro nasıldır?
Zoom ile isin varsa o da guzel bir telefon. Tasarimina ve cihaza ozel ilgin varsa tercih edebilirsin.
Tasarımına özel ilgim var, şeffaf ve ışıklı tasarım güzel duruyor hocam, bir de işletim sistemini çok övüyorlar, Nothing ön planda dursun o zaman.Alınır. Bütçenize göre seçebilirsiniz. Donanım olarak fark var arada. Günlük kullanım işinizi görür.
Ben Phone 1 kullaniyorum. Yazilim olarak begeniyorum.Tasarımına özel ilgim var, şeffaf ve ışıklı tasarım güzel duruyor hocam, bir de işletim sistemini çok övüyorlar, Nothing ön planda dursun o zaman.
Güzeeel, yeni modeller 5 yıl Android 7 yıl da güvenlik güncellemesi alıyor, gayet iyi gözüküyor.Ben Phone 1 kullaniyorum. Yazilim olarak begeniyorum.