Bütçe
15.000 TL
AW2723DF onerdigim bir monitor degil, o fiyattaki bir urunun en azindan 1500:1 kontrast sunmasini beklerim eger IPS ise. Bunun disinda Direct LED veya Mini LED gibi bir olayi da yoksa o monitor benim gozumde alinabilirlikten cikar. G274QPX daha ucuz ve 1500:1'e varan kontrast degerinden oturu daha iyi goruntu kalitesini ve siyah performansini daha ucuza sunuyor. AW2723DF'deki HDR600 iyi calismiyor cunku Edge LED arka aydinlatmaya sahip bu da Local Dimming'in verimli calismasi icin ideal bir arka aydinlatma turu degil.
Önerileriniz için teşekkür ederim. Gigabyte M27Q X modeli hakkında ne düşünüyorsunuz?

Önerileriniz için teşekkür ederim. Gigabyte M27Q X modeli hakkında ne düşünüyorsunuz?
G274QPX daha iyi. M27Q X'in paneli Rev2.0 ile degisti, Rev2.0 versiyonu G274QPX ile ayni paneli kullaniyor lakin panele eslik eden arka aydinlatma G274QPX'te daha iyi oldugu icin kontrast orani ve maksimum parlakligi daha yuksek seviyelere ulasiyor.

G274qpx daha iyi. M27Q X'in paneli rev2.0 ile degisti, rev2.0 versiyonu G274qpx ile ayni paneli kullaniyor lakin panele eslik eden arka aydinlatma G274Qpx'te daha iyi oldugu icin kontrast orani ve maksimum parlakligi daha yuksek seviyelere ulasiyor.

Hocam MSI G274 16k oldu. Onun yerine 3K daha ucuz olan ASUS TUF VG27AQML1a almak daha mantıklı değil mi? MSI'a 3K fazla daha vermeye değer mi daha 3 4 gün önce MSI olan 2 3K daha ucuzdu ikisi arasında çok git gel yaptım tam karar verecektim fiyatlar değişmiş.

Hocam MSI G274 16k oldu. Onun yerine 3K daha ucuz olan ASUS TUF VG27AQML1a almak daha mantıklı değil mi? MSI'a 3K fazla daha vermeye değer mi daha 3 4 gün önce MSI olan 2 3K daha ucuzdu ikisi arasında çok git gel yaptım tam karar verecektim fiyatlar değişmiş.

MSI 13 bin TL'ye vade farksız 6 taksitle Amazon'da satılıyor.

Hocam Akakçe'de yeni güncellenmiş sağ olasın. Bu arada sizin tavsiyesiniz nedir dediğim ASUS model mi yoksa sizin attığınız model mi daha mantıklı. Bütçem 15k civarı ya da 32 inc Samsung G6 düşünüyorum ama sırf Curved olduğu için almayı düşünmüyorum ama ekran büyüklüğü olarak çok güzel duruyor.

Hocam Akakçe'de yeni güncellenmiş sağ olasın. Bu arada sizin tavsiyesiniz nedir dediğim ASUS model mi yoksa sizin attığınız model mi daha mantıklı. Bütçem 15k civarı ya da 32 inc Samsung G6 düşünüyorum ama sırf Curved olduğu için almayı düşünmüyorum ama ekran büyüklüğü olarak çok güzel duruyor.

ASUS'a bakmadım açıkçası ama MSI'ın tek eksisi gecikmesi biraz yüksek. Yine de kontrast, doygunluk ve parlaklık olarak çok iyi. Hardcore FPS oyuncusu değilseniz en güzel IPS modellerden.

Samsung G6 gecikme, doygunluk, kontrast ve parlaklık olarak güzel. Yine de agresif bir eğrisi var. 1000r monitör rahatsız edebilir. Günlük kullanımda özellikle yakın mesafede ekrandaki netlik IPS gibi değil. Oyunlarda fark etmezsiniz ama masaüstünde biraz belli oluyor. Onun dışında şansına bağlı olarak tarama çizgisi sorunu yaşama ihtimalinde var. Bu modelde kronik değil tabii ki. Hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın derim.