15.000 TL bandında müzik için kulaklık önerisi

Bütçe
15.000 TL

ArKos 1

Uzman
Selam herkese. Amfim yok. O yüzden amfi dahil toplam 14-15 bin TL bütçe ile müzik dinlemek için sağlam bir kulaklık arıyorum. Önerileri bekliyorum. Teşekkürler.

Ne tür müzikler dinliyorsunuz? Daha sonra amfi veya kulaklık yükseltmesi yapmayı planlıyor musunuz, bütçenin birinden birine ağırlık vermek daha mantıklı olabilir bu durumda. Yoksa uzun süre ikisi ile devam mı edeceksiniz?

Bir süre amfisiz idare ederim diyorsan rog kithara. Xs'ten daha ucuz, 14kya kadar düşüyor. İçinden çıkan usb dongle "idare eder" seviyede, daha sonra dacamp alabilirsin. Dt 990 10-12k, sundara 14k (çok komik) iken kithara almak en iyisi olur.

Selam herkese. Amfim yok. O yüzden amfi dahil toplam 14-15 bin TL bütçe ile müzik dinlemek için sağlam bir kulaklık arıyorum. Önerileri bekliyorum. Teşekkürler.
Daha geçen HD560S 13bin tlydi .

Dt900x havale ile 17K TL'ye alınabiliyor, Dt 990 pronun flatlastirilmis ve tiz sorunu giderilmiş halı, ayrıca ses kartına gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…