Bütçe
5.000 TL

Topcu 127

Bilgin
Merhaba. Bütçem en fazla 5.000 TL. Kablolu olsun istiyorum. Rekabetçi oyun oynamam. Oyunlarda silah sesleri, araç sesleri tatmin edici gelsin isterim. Müziklerde de iyi olsun. Ne önerirsiniz?

Senin tarzın mıdır bilemem ama ben Fifine H19 aldım ve başta çekincelerim çoktu ama bana kalırsa çok iyi bir kulaklık.

Arkası açık bir model yani sesleri dışarı verir ve odadaki diğer sesleri vs duyabilirsin. Öncelikle bunu söyleyeyim. Ben tek oturduğum için odada ve sessiz genelde olduğu için sorunum yok. Ama hem oyunda hem müzikte ben çok beğendim arkası açık olduğu için bass kaçar falan deniyor ama bence hissedilir güzel bass da var.

En güzel yanı çok rahat olması baskı vs yok ve hiç terletmemesi arkası açık olduğu için hava giriyor kulaklara kumaş da pedi olduğundan ter hiç yok. Yazın çok rahat kullandım. Eğer bu tip kulaklık kullanırım dersen bence güzel.

Benim ayrı mikrofonum var masaüstü ama bunun mikrofonu da çok iyi yani tertemiz sesi var. Gürültü engelleme özelliği de mevcut. İş yapıyor. Kablolu USB ses kartlı bir kulaklık.

Bu siteden aldım elit müziğin sitesi aynı firma.